Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 24/1

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγες ώρες ακόμα στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα και διαθέσεις! Από τη μία θα έχεις ενέργεια για να κάνεις αγώνα δρόμου από την άλλη δεν θα έχεις όρεξη να σηκωθείς από τον καναπέ! Κατά το απόγευμα τα διλλήματα τέτοιου τύπου θα εκλείψουν καθώς η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Τα οικονομικά σου ζητήματα θα σε αναγκάσουν να σηκωθείς από τον καναπέ προκειμένου να τα διευθετήσεις! Επέστρεψες στη δράση Κριέ, χρησιμοποίησε τη προκειμένου να τακτοποιήσεις αυτά που θέλεις!

Σήμερα δεν θα νιώθεις σίγουρος/η όσον αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα και αν έχεις βρει το ταίρι σου μπορεί να βασανίζεις το μυαλό σου με σκέψεις πως κάτι πάει λάθος, χωρίς αυτό να ισχύει. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά την αυτοπεποίθηση σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι εσωστρεφής -καθώς η Σελήνη παραμένει στον Κριό -αλλά αυτό δεν θα υφίσταται για πολλές ώρες ακόμα. Το πρώτο μισό της ημέρας λόγω εσωτερικών διεργασιών θα επιλέξεις να μείνεις αμέτοχος/η σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου καθώς δεν θα έχεις όρεξη και ενέργεια! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα κάνεις την εμφάνιση σου καθώς θα ξεκινήσεις να βγαίνεις από τη νιρβάνα των προηγούμενων ημερών. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι εκείνες που θα σε απασχολήσουν άμεσα για αυτό και θα ρίξεις όλο το βάρος σου εκεί.

Ήρθε η ώρα να δώσεις ξανά σημασία στο/στη σύντροφό σου καθώς τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν θέματα και επικοινωνιακές δυσκολίες. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε αναγκάσει να δράσεις προκειμένου να την κατακτήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που ξέρεις πως βρίσκονται δίπλα σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και σήμερα καθώς θα είναι κάτι που θα επιδιώξεις και εσύ. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού και να κάνει έντονη την ανάγκη σου για συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορείς να επικοινωνήσεις. Το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και σιγά -σιγά θα ξεκινήσεις να αναζητάς την ησυχία σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις περίεργες σκέψεις να σου χαλάσουν τη διάθεση σου και εστίασε σε οτιδήποτε μπορεί να σου φτιάξει το κέφι!

Σήμερα θα προτιμήσεις να δεις τους φίλους σου παρά το/η σύντροφό σου όμως ο τρόπος που θα το επικοινωνήσεις θα κάνει τη διαφορά. Αν είσαι ελεύθερος/η καλύτερα να κρατήσεις μια νέα γνωριμία μακριά από τα φώτα προκειμένου να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Κριού σε πιέζει λίγο ακόμα όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα και σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σου. Μπορείς να το κάνεις αρκεί να μην αφήσεις την παρόρμηση σου να υπερισχύσει και να δημιουργήσει νέα θέματα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου θέση από την οποία θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με τους φίλους σου και να επιδιώξεις να τους συναντήσεις. Το διάλλειμα είναι σε όλους μας απαραίτητο και ήρθε η ώρα να το κάνεις και εσύ.

Οργάνωσε μια βραδιά στο σπίτι για τους φίλους και το ταίρι σου καθώς η επαφή με ανθρώπους που αγαπάς θα φορτίσει τις μπαταρίες σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα φλερτ θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και αισθηματικές ανάγκες τις οποίες είχες παραμελήσει.

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts