Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 11/1

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα για αυτό και θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη θα σου χαρίσει εύνοια κυρίως σε οικονομικά θέματα αλλά και την ακατανίκητη επιθυμία για ερωτικές και αισθηματικές συγκινήσεις! Η τύχη θα είναι με το μέρος σου σήμερα ιδιαίτερα εάν έχεις ανοικτές υποθέσεις με κάποιο δάνειο, την εφορία και το δημόσιο τομέα γενικότερα για αυτό επεδίωξε να έρθεις σε μια συμφωνία και να τις τακτοποιήσεις.

Σήμερα η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα θερμή για εσένα και το ταίρι σου και αν το επιδιώξεις, το κρεβάτι σας θα πάρει φωτιά! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα θα έχει ευκαιρίες για να περάσεις μια ερωτική νύχτα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις κάθε προσωπική και επαγγελματική σου επιδίωξη καθώς θα νιώσεις πως έχεις την αμέριστη υποστήριξη τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και το Δία θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτά που θέλεις καθώς θα σου χαρίσουν εύνοια. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να επιδιώξεις να τακτοποιήσεις θέματα σχέσεων και συνεργασιών καθώς θα έχεις όλη την καλή διάθεση να το κάνεις. Ενδέχεται να προκύψει και μια νέα πρόταση συνεργασίας που θα είναι ευκαιρία!

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πόσο τυχερός/η είσαι για το ταίρι που έχεις, για αυτό καλό θα ήταν να του αφιερώσεις χρόνο και να μη μείνεις στα λόγια! Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα αυξηθούν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η  διάθεση σου θα είναι καλή σήμερα για αυτό και δεν θα δώσεις σημασία αν προκύψουν και μερικές δουλίτσες παραπάνω! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη θα σου χαρίσει ενέργεια η οποία θα είναι το καλύτερο δώρο για εσένα σήμερα! Σαν να μην έφτανε αυτό θα διαπιστώσεις πως οι γύρω σου θα είναι πολύ πρόθυμοι να σου προσφέρουν τη βοήθεια τους και έτσι θα τελειώνεις με τις υποχρεώσεις πιο γρήγορα! Είναι πιθανό να έχεις και μια εξέλιξη σε κάποιο εργασιακό θέμα προς όφελος σου με αποτέλεσμα να διπλασιαστεί η ενέργεια σου!

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα καλή ημέρα για εσένα και το ταίρι σου αρκεί να ασχοληθείς μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος/η οι ευκαιρίες για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν όσες δουλειές και να έχεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου χαρίζει όρεξη και καλή διάθεση! Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη υποδηλώνει πως εκτός από καλή διάθεση θα έχεις και αυξημένη ενέργεια! Είναι πιθανό να σου περάσει από το μυαλό να τη διοχετεύσεις ολόκληρη σε βόλτες, ποτά, ξενύχτια και διασκέδαση! Σήμερα θα είσαι επιρρεπής σε κάθε είδους υπερβολές και είναι το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις! Αν δεν το κάνεις μπορεί να παρασυρθείς από πειρασμούς κάθε λογής!

Η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να βρεις αφορμές για να περάσεις πολύ καλά με το/η σύντροφο σου σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος/η ο ενθουσιασμός σου θα βοηθήσει να κάνεις καλή εντύπωση σε μια νέα γνωριμία που δεν θα αργήσει να εξελιχθεί!

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts