Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 28/8

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Ιχθύς γι αυτό και το πιο πιθανόν είναι να ξυπνήσεις υποτονικός/η αλλά αυτό δεν θα κρατήσει ολόκληρη την ημέρα. Αν έχει σημαντικά ζητήματα να ασχοληθείς και να επιλύσεις προτίμησε να τα τακτοποιήσεις κατά το δεύτερο μισό της ημέρας που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου. Προσπάθησε να μην περάσεις στο άλλο άκρο και ξεκινήσεις να τρέχεις προκειμένου να τα προλάβεις όλα! Ακόμα προσπάθησε να μη σου μπουν στο μυαλό ιδέες πως οι άλλοι προσπαθούν να μπουν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου, καθώς οι σκέψεις σου είναι μάλλον υπερβολικές και θα δημιουργήσουν προβλήματα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες…

Σήμερα θα πρέπει να σκεφτείς και λίγο τι θέλει ο/η σύντροφός σου εκτός από το τι θέλεις εσύ, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να βρείτε ένα κοινό σημείο επαφής. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται δουλειά και από μέρους σου διαφορετικά θα είναι δύσκολο να εξελιχθεί μόνη της.

 

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Ιχθύς και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ακόμα κάποιους φίλους που δεν έχεις συναντήσει αυτές τις ημέρες που ήσουν τόσο κοινωνικός/η με όλους! Εκμεταλλεύσου τις ώρες μέχρι το απόγευμα καθώς  θα είναι ευνοϊκές για φιλικές συναθροίσεις και συλλογικές δραστηριότητες. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα παρατηρήσεις  πως η διάθεσή σου θα αλλάξει άρδην. Είναι πιθανό να νιώσεις ανασφάλεια  και αυτή θα είναι αρκετή για να επηρεάσει τις συναναστροφές σου με αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς θα γίνεις αρκετά καχύποπτος/η. Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς την εσωστρέφεια που νιώθεις, να χαλαρώσεις και να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με εσένα καθώς τις υπόλοιπες ημέρες δεν προλαβαίνεις!

Σήμερα  θα ψάχνεις να βρεις  το κρυμμένο νόημα πίσω από κάθε συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου όμως δεν χρειάζεται να ψάχνεις να βρεις πράγματα που δεν υπάρχουν. Αν είσαι ελεύθερος/η η καχυποψία προς κάποιον/α που σε ενδιαφέρει δεν θα βοηθήσει να εξελιχθεί η μεταξύ σας σχέση.

 

Δίδυμοι

Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω κυρίως στον επαγγελματικό σου χώρο θα είναι το σημαντικότερο σου μέλημα και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί ανησυχία σχετικά με το πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Τις τελευταίες ημέρες όπως και σήμερα το μυαλό σου θα τρέχει με υπερβολική ταχύτητα και όλα αυτά τα επαγγελματικά ζητήματα θα σε κουράσουν. Το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό θα καταφέρεις να συνειδητοποιήσεις πως εκτός από επαγγελματικές ανάγκες έχεις και προσωπικές. Μία βόλτα με φίλους σου είναι ικανή να σε αποφορτίσει από την έντονη καθημερινότητα.

Σήμερα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου καθώς το πρωί θα τρέχεις με δουλειές και ακόμα και αν βρεις το χρόνο δεν θα βρεις τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η  το φλερτ θα σε χαλαρώσει για αυτό εξάσκησε το  καθώς μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα εξακολουθήσεις να είσαι εξωστρεφής για αυτό θα έχεις αρκετές επαφές με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αποκομίσεις νέες γνώσεις και πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Ιχθύς  και θα δώσει ευκαιρίες για να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να  περάσεις καλά μαζί τους. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο τις επαγγελματικές σου ανησυχίες. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά καθώς θα έχεις μία ανησυχία η οποία δεν θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά τις πιθανότητες που υπάρχουν.

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου για κάποιο επαγγελματικό σας ζήτημα, αλλά αυτή θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και τελικά δεν θα ασχοληθείς καθόλου μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να δώσεις βάση  στην προσωπική σου ζωή καθώς τίποτα δεν θα γίνει από μόνο του αν και εσύ δεν βοηθήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts