Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 13/1

ΚΡΙΟΣ:

Σήμερα το μυαλό σου θα ταξιδεύει σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα και θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να το επαναφέρεις σε τάξη! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να ευνοεί τις επαφές σου με κόσμο όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σε κάνει αφηρημένο/η και θα προσθέσει ένα βαθμό δυσκολίας σε κάθε είδους συζήτηση! Το μυαλό σου δεν θα συνεργάζεται σήμερα για αυτό είναι πιθανό να σε παρασύρει όχι μόνο σε λάθος αποφάσεις αλλά και σε λάθος εκτιμήσεις προσώπων για αυτό να είσαι προσεκτικός/η!

Το ταίρι σου θα προσπαθήσει να σε πείσει για οτιδήποτε σύμφωνα με τις δικές του απόψεις αλλά έλεγξε αν σε “εξυπηρετούν” πριν αποφασίσεις να τις ενστερνιστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε μικρό καλάθι καθώς κάποιος/α που θα σε προσεγγίσει μπορεί να μην είναι απόλυτα ξεκάθαρος/η μαζί σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ:

Σήμερα θα έχεις την τάση να μην αναγνωρίζεις την ευθύνη σου στα πράγματα με αποτέλεσμα να ψάχνεις να βρεις εξιλαστήριο θύμα και αν δεν βρεις τότε σίγουρα θα εκνευριστείς πολύ! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα τα βάλεις με όλα και με όλους! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, θα σε βοηθήσει να ρίξεις τις ευθύνες σε κάποια παλιά σου σχέση, ένα συνέταιρο σου ή οπουδήποτε αλλού προκειμένου να νιώσεις πως εσύ δεν έχεις κανένα μερίδιο ευθύνης πουθενά. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά διαφορετικά σίγουρα θα αδικήσεις ανθρώπους που δεν πρέπει.

Σήμερα ενδέχεται να κρατάς μυστικά από το ταίρι σου και να ζητάς από εκείνο να είναι απόλυτα ειλικρινές απέναντι σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μην ακούς και κυρίως μην υπόσχεσαι πολλά καθώς κινδυνεύεις να εκτεθείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου εξακολουθούν να είναι στο προσκήνιο και σήμερα καθώς θέλεις να υπάρξει ταύτιση με τις ιδέες και τις απόψεις τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δεν είναι ευνοϊκό για να πάρεις αποφάσεις. Είναι πιθανό να δείξεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν πρέπει και να απομακρυνθείς από έμπιστους ανθρώπους γιατί θα πουν κάτι που δεν σου αρέσει. Πρόσεξε καθώς οι απάτες και οι αυταπάτες καραδοκούν και μπορούν να σε παρασύρουν!
Σήμερα τα ψέματα και οι ανακρίβειες θα έχουν την τιμητική τους για αυτό θα πρέπει να είσαι υποψιασμένος/η καθώς ακόμα και το ταίρι σου ενδέχεται να σου πει πολλά που δεν θα ισχύουν. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να σου φανεί ιδανική αλλά καλύτερα να κρατήσεις μικρό καλάθι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η ημέρα θα ξεκινήσει με περίεργες διαθέσεις καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι αρκετές και πολλές από αυτές βρίσκονται σε αναμονή από εχθές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δεν είναι βοηθητικό για να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα. Είναι πιθανό να είσαι αφηρημένος/η καθώς το μυαλό σου θα είναι αλλού και αυτό θα δυσκολέψει τις δουλειές σου. Προτίμησε να μην αναλάβεις πολλά, παρά μόνο τα απαραίτητα, ώστε να καταφέρεις να συντονίσεις το χρόνο σου με βάση τις υποχρεώσεις σου!

Το ταίρι σου μπορεί να θέλει να σε δει και εσύ το ίδιο όμως δεν θα πρέπει να ξεχάσεις πως έχεις και κάποιες υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει η αφορμή να μην έχεις μυαλό για να ασχοληθείς με τις δουλειές σου!

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts