Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 9/1

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Ζυγού και να σε κάνει περισσότερο διαλλακτικό/η και προσιτό/η με τους άλλους! Αυτό θα γίνει η αφορμή για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θέλεις και πολύ πιθανό να επεκταθείς και να κάνεις και νέες γνωριμίες! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα τεστάρει τις αντοχές σου και θα σου δώσει -μέσω των άλλων- αφορμή για να τις περάσεις! Πρόσεξε και μην πέσεις στην παγίδα να εκνευριστείς αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις θέματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να σου ζητήσει κάτι που θα σε εκπλήξει η ή συμπεριφορά του να μην είναι η αναμενόμενη αλλά σκέψου μήπως απλά είναι ένας τρόπος να επικοινωνήσει πως κάτι το έχει πειράξει. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία είναι εκείνη που θα φέρει τα πάνω-κάτω!

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανό να βρίσκεσαι στη δίνη των υποχρεώσεων της καθημερινότητας και σήμερα με αποτέλεσμα να ψάχνεις εναγωνίως τρόπους να χαλαρώσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε ζορίζει λίγο υπενθυμίζοντας σου δουλειές και αγγαρείες, όμως θα αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμα! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε κάνει να φερθείς αντιδραστικά σε περίπτωση που νιώθεις πως πιέζεσαι με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις θέματα κυρίως στο εργασιακό σου περιβάλλον! Την ίδια στιγμή μπορεί να φέρει μπροστά σου τους κατάλληλους ανθρώπους για να σε βοηθήσουν για αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!

Σήμερα οτιδήποτε και να σου πει το ταίρι σου μπορεί να νιώσεις πως σε πιέζει σκέψου όμως μήπως απλά ψάχνεις αφορμές! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει εκεί που δεν το περιμένεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό είναι μια καλή ευκαιρία για να αφιερώσεις χρόνο στα χόμπι σου, να κάνεις μια βόλτα στο γυμναστήριο ή ακόμα και να ξεκινήσεις ένα νέο σπορ που θα συνδυάζει χαρά και τα οφέλη της γυμναστικής! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου χαρίσει έξτρα αδρεναλίνη την οποία πρέπει να βρεις τρόπο να τη διοχετεύσεις εάν δεν θέλεις να τα βάλεις με όλους και με όλα! Η ημέρα μπορεί να έχει εκπλήξεις κυρίως σε αισθηματικά ζητήματα για αυτό απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις.

Ξεκίνησε μαζί με το ταίρι σου μια αθλητική δραστηριότητα προκειμένου να διοχετεύσετε εκεί την ενέργεια σας και όχι σε καβγάδες. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα κάνουν εντύπωση σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να γίνεις σπιτόγατος/α καθώς η Σελήνη από το Ζυγό σε κάνει ιδιαίτερα εσωστρεφή και με διάθεση να μείνεις μέσα και να χουχουλιάσεις στον καναπέ. Ενδέχεται να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με θέματα σπιτιού που μέχρι πρότινος σου περνούσαν αδιάφορα και αυτό δεν θα είναι απαραίτητα καλό καθώς ενδέχεται να υπάρξουν διαφωνίες με τους δικούς σου. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στο σπίτι αλλά και το κλίμα στη δουλειά. “Προσέχουμε για να έχουμε” πρέπει να είναι το μότο σου σήμερα ώστε να υπάρξει ηρεμία και τάξη!

Το ταίρι σου μπορεί να ξεκινήσει να παραπονιέται πως είσαι αδιάφορος/η για αυτό εξήγησε του αν υπάρχει κάποιος λόγος και μην εκνευριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε στάση αναμονής σε νέες γνωριμίες καθώς σήμερα δεν θα είσαι σε φόρμα.

ΛΕΩΝ

Οι συγγενείς, οι γνωστοί ακόμα και οι γείτονες θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου και σήμερα και μάλλον θα σου αρέσει καθώς και εσύ θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει νέα που δεν περίμενες να ακούσεις και σχετίζονται με άτομα του στενού και ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι αυθόρμητες όμως είναι πιθανό να γίνουν και αιτία παρεξηγήσεων για αυτό καλύτερα να αποφύγεις τους αυθορμητισμούς σήμερα!

Σήμερα θα χρειαστεί να κρατήσεις σε απόσταση άτομα του περιβάλλοντος σου και να μην τους αφήσεις να εμπλακούν στα αισθηματικά σου ζητήματα. Σε κάθε περίπτωση η ημέρα δεν ενδείκνυμαι για ριψοκίνδυνες κινήσεις σε προσωπικά θέματα!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts