Ηράκλειο: Βίασε την 8χρονη εγγονή του και ομολόγησε – Σοκάρουν οι περιγραφές της μικρής

Αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του βιασμού ενός κοριτσιού, μόλις 8 ετών, από τον ίδιο τον παππού του, που είχε λάβει χώρα τα Χριστούγεννα του 2014 στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, αλλά λόγω απουσίας μαρτύρων της υπόθεσης, η δίκη αναβλήθηκε επ’αόριστον. Σημειώνεται ότι πρωτόδικα ο 54χρονος παππούς είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 25 ετών για τα κακουργήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση, και της ασέλγειας μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση.

Το ρεβεγιόν της φρίκης

Παραμονές Χριστουγέννων του 2014, ο 51χρονος τότε κατηγορούμενος πήγε από το Λασίθι που έμενε μόνιμα στο σπίτι της κόρης του στο Αρκαλοχώρι για τις γιορτές. Στη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής του βίασε δύο φορές την 8χρονη εγγονή του και μάλιστα ενώ η κόρη και ο γαμπρός του βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο χωρίς να αντιληφθούν τίποτα, ενώ αποπειράθηκε και τρίτη φορά να έρθει σε επαφή με το κοριτσάκι.

Μετά την αναχώρησή του η ανήλικη διηγήθηκε στη μητέρα της όλα όσα είχε συμβεί με αποτέλεσμα ο πατέρας της μικρούλας να καταγγείλει το βιασμό του παιδιού στην αστυνομία. Η σύλληψη του 51χρονου άνδρα ήταν ζήτημα χρόνου.

Ο ίδιος είχε ομολογήσει την πράξη του και μάλιστα είχε περιγράψει με λεπτομέρειες τα γεγονότα σοκάροντας ακόμη και τους ίδιους τους αστυνομικούς. Ανάλογη στάση είχε τηρήσει και στην απολογία του μετά την οποία είχε κριθεί προφυλακιστέος και είχε οδηγηθεί στη φυλακή.

 

Πηγή: cretapost.gr

 

 

Διαβάστε επίσης:

Μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα

Όταν η Σάρα του Survivor έπαιξε στο “Daddy Cool” του ANT1

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts