Η Έλενα Ντάβλα στο Atelier της Όλγας Καραβερβέρη

Στο Atelier της γνωστής σχεδιάστριας μόδας, Όλγας Καραβερβέρη, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Έλενα Ντάβλα, η οποία δοκίμασε με τη βοήθεια της σχεδιάστριας, υπέροχα κομμάτια από τις μοναδικές της δημιουργίες.

Η Όλγα Καραβερβέρη, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δημιουργούς της γενιάς της. Απαράμιλλο ταλέντο, έντονη δημιουργικότητα αλλά και μεγάλη αγάπη για τη μόδα, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της γνωστής σχεδιάστριας. Ξεκίνησε την πορεία της σπουδάζοντας στην Euro Academy Fashion School of Art & Design της PanSik Scuola Di Moda Italia. Η απόλυτη έμπνευσή της ήταν και είναι πάντα η γυναίκα και αποτελεί πάντα το έναυσμα της, για κάθε νέα δημιουργία. Η εξαιρετική χειροποίητη δουλειά της Όλγας Καραβερβέρη, στις νυφικές αλλά και στις συλλογές υψηλής ραπτικής τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής.

Με την ξεχωριστή αίσθηση του στυλ που διαθέτει, επιλέγει η ίδια ένα προς ένα τα υφάσματα, τις δαντέλες και επιμελείται κάθε μικρή λεπτομέρεια. Η αίσθηση θεατρικότητας σε κάθε φόρεμα είναι αυτό που θα αποτελέσει μέρος του τέλειου αποτελέσματος. Είναι εξάλλου γνωστό ότι διάσημες Ελληνίδες επιλέγουν να ντυθούν by Olga Karaververis καθώς οι δημιουργίες της είναι tailor-made και έχουν μοναδικό χαρακτήρα, που εκφράζει την υψηλή αισθητική και ποιότητα.

Κάθε δημιουργία της, ξεχωρίζει για την ανάλαφρη και κομψή γραμμή της.  Η αφοσίωση στην δεξιοτεχνία είναι εμφανής με ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες αλλά και την αρμονία των γραμμών. Δημιουργίες με στυλ κλασσικό αλλά και μοναδικά αισθησιακό. Όνειρο και δημιουργία, πολυτέλεια και υψηλή αισθητική, χρόνια εμπειρίας και εξαιρετική παροχή υπηρεσιών είναι συνώνυμο με το όνομα Όλγα Καραβερβέρη.

Atelier

Ηρακλείτου 17 & Τσακάλωφ, Κολωνάκι

Τηλ.: 210 3633101, email: [email protected]

Show Room

Εθνικής Αντιστάσεως 102, Ελευσίνα

Τηλ.: 210 5544995 – 210 5540581, email: [email protected]

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts