Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου μετά τα σχόλια για τη δήλωσή του «ξεβλάχεψα την Ελλάδα»

Ποικίλα σχόλια και ανελέητο τρολάρισμα έχει προκαλέσει η δήλωση του Πέτρου Κωστόπουλου ότι ξεβλάχεψε μεγάλο μέρος των Ελλήνων, με τον ίδιο να παίρνει θέση μέσω αναρτήσεων στα stories του Instagram.

Η επίμαχη δήλωση έγινε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, όταν ο πρώην εκδότης ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι έβλαψε τη νεολαία με τα πρότυπα που προέβαλε μέσω των περιοδικών του. «Έκανα μόνο καλό!. Πιστεύω ότι ξεβλάχεψα σε μεγάλο βαθμό ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού που εκείνη τη στιγμή έψαχνε την Ευρώπη», είπε, τονίζοντας, μάλιστα, δύο φορές τη λέξξ «ξεβλάχεψα».

Όλες αυτές τις μέρες, τα σχόλια στα social media, άλλα χιουμοριστικά και άλλα επικριτικά, δεν έχουν σταματήσει, ενώ θέμα έγινε και στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Ο ίδιος, πάντως, απάντησε με χιούμορ, αργά το βράδυ της Πέμπτης: αρχικά, «ανέβασε» πολλά emojis που γελάνε μέχρι δακρύων, ενώ στη συνέχεια έγραψε «τώρα θύμωσα! Θα βάλω και τον Ερντογάν να κάνει πόλεμο!».

Δείτε τις αναρτήσεις του: 

 \

Διαβάστε επίσης:

Νατάσα Καλογρίδη: Τρυφερές στιγμές με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο σε… πεζούλι του Λυκαβηττού

Ημερήσιες Προβλέψεις Για Όλα Τα Ζώδια, 19/4

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts