Η «αντικαταστάτρια» της Βαλαβάνη και ο παίκτης που κερδίζει σήμερα το αυτοκίνητο

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε όμως δεν έμεινε και τόσο… μόνος ο Ντάνος αφού βρέθηκε και για εκείνον μία συντροφιά για να αντικαταστήσει την Ευρυδίκη και να είναι… λες και βρίσκεται εκεί! Ίσως και από τα πιο αστεία στιγμιότυπα στο σημερινό επεισόδιο. Συγκεκριμένα, ο Αγγελόπουλος έχει πάρει μία καρύδα, της έχει βάλει μία μάσκα και την έχει βάλει στην μέση της καλύβας. Ο ίδιος κοιτούσε το «κατόρθωμα» του για να αντικαταστήσει την φιλενάδα του και γέλαγε μόνος του!

Σήμερα οι παίκτες θα παίξουν για τελευταία φορά το παιχνίδι των ερωτήσεων… Όμως αυτή την φορά θα είναι διαφορετικό! Οι παίκτες θα παίξουν, κατά κάποιον τρόπο, με τους γονείς τους. Δηλαδή…. Η παραγωγή έχει δώσει στους γονείς των παικτών κάποιες ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντήσουν εκείνοι για τα παιδιά τους. Στην συνέχεια, οι παίκτες με την σειρά τους, θα πρέπει να βρουν την απάντηση που έδωσαν οι γονείς. Όποιος παίκτης βρει τις περισσότερες απαντήσεις θα κερδίσει ένα απίστευτο έπαθλο και δεν είναι άλλο από το νέο «θηρίο» της Peugeot! (Συνεχίστε παρακάτω…)

Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει ο αμάξι; Αν θυμάστε καλά, ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου, Γιάννης, είχε πει πως ο γιος του έχει κερδίσει το αυτοκίνητο.

(πατήστε το κουμπί)

Διαβάστε επίσης:

Καυτή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον Αργυρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts