Η «βόμβα» του Χρήστου Φερεντίνου για τη Σοφία Παυλίδου – Άφωνη η Σταματίνα

Ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει σήμερα το πρώτο του Deal της σεζόν και το πρωί της Δευτέρας πέρασε από το Happy Day για μια τετ α τετ κουβέντα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Και κάπου εκεί στη συζήτηση για τα προσωπικά του, ήρθε και η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Σοφία Παυλίδου μετά τον χωρισμό τους, που προκάλεσε έκπληξη και ερωτηματικά. (Συνεχίστε παρακάτω…)

«Mεταβατική περίοδος είναι, θα έλεγα, με τα καλά και τα κακά», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος. Όταν η Σταματίνα Τσιτμσιλή τον ρώτησε για το αν θα δημοσιοποιούσε επόμενη σχέση του, η απάντηση που πήρε την άφησε με το στόμα ανοιχτό: «Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν έχω πάρει διαζύγιο ακόμα, τι να παντρευτώ; Αυτά είναι τυπικά. Είναι μια μεταβατική περίοδος. Δεν ξέρω αν υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης, αλλά δεν το έχουμε συζητήσει και δεν μας έχεις απασχολήσει».

Ο Χρήστος Φερεντίνος, αντιλαμβανόμενος την έκπληξη της Σταματίνας, διευκρίνισε: «Δεν σημαίνει κάτι άλλο, μην το πάρεις αλλιώς. Είναι όπως το λέω, έτσι. Πάρα πολλά ζευγάρια χωρίζουν τους δρόμους τους, την κοινή τους ζωή, έχουν πολύ ωραία σχέση και δεν μπαίνουν σε τέτοια διαδικασία. Ίσως γίνει κάποια στιγμή, ίσως δεν γίνει».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=uNRg6Nrm8Wc

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts