Η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ στην έκθεση του Γιώργου Κουβάκι

Πλήθος κόσμου έχει προσελκύσει η έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Κουβάκι «SELECTION/ΕΠΙΛΟΓΗ 1986-2017» στην Evripides Art Gallery. Ανάμεσα στα πολλά σημαντικά πρόσωπα που επισκέπτονται την έκθεση του καλλιτέχνη, βρέθηκε και η σπουδαία Ιστορικός Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ, η οποία ξεναγήθηκε στην έκθεση από τον ίδιο τον καλλιτέχνη και θαύμασε από κοντά το πορτραίτο της, το οποίο σχεδίασε ο Γιώργος Κουβάκις για εκείνη.

Οι παρευρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εκφραστική δεινότητα του Γιώργου Κουβάκι, που κινείται με δεξιοτεχνία ανάμεσα στην παράδοση και στις σύγχρονες αναζητήσεις, κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον κοινού και κριτικών για περισσότερες από τρεις δεκαετίες.

Τα περισσότερα έργα της έκθεσης παρουσιάζονται για πρώτη φορά, προσφέροντας την δυνατότητα στον θεατή να παρακολουθήσει την εξέλιξη της δουλειάς, τις επιρροές, τους συνεχείς πειραματισμούς στα υλικά, την τόλμη στις επικαλύψεις, την υποκειμενική αισθητική προσέγγιση και τους διαδοχικούς αυτοσχεδιασμούς του εικαστικού με την ιδιότυπη πλαστικότητα.

Διάρκεια Έκθεσης 5 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου 2017

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Evripides Art Gallery

Ηρακλείτου 10 & Σκουφά Κολωνάκι, Αθήνα, 106 73

τηλ: 210 36 15 249, 210 36 15 909, www.evripides-art.gr, [email protected]

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη – Πέμπτη- Παρασκευή: 11.00 – 20.30

Τετάρτη: 11.00 -17.00 & Σάββατο: 11.00 -16.00, Κυριακή και Δευτέρα: κλειστά

Ο χώρος πληροί τις προϋποθέσεις για την πρόσβαση ΑμεΑ.

Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ, Γιώργος Κουβάκις
Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ, Γιώργος Κουβάκις
Γιώργος Κουβάκις
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts