Η εξομολόγηση του Χρήστου Μάστορα: Τα δύσκολα χρόνια στην Αλβανία

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town παραχώρησε Χρήστος Μάστορας που έκανε μία αποκάλυψη που κανείς μέχρι σήμερα δεν γνώριζε… «Είμαι ένας περήφανος Βορειοηπειρώτης! Γεννήθηκα λίγα χιλιόμετρα πάνω από τα σύνορα…».

Ο τραγουδιστής περιγράφει τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην Αλβανία καθώς και ότι σε ηλικία 3,5 ετών αναγκάστηκε να την εγκαταλείψει επειδή του εμφανίστηκε πρόβλημα υγείας με τα ερυθρά αιμοσφαίρια και χρειάστηκε να έρθουν οι γονείς του στην Ελλάδα για να βρουν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

«Αντιμετώπιζα ένα σοβαρό πρόβλημα με τα λευκά και τα ερυθρά μου αιμοσφαίρια. Οι γιατροί ήταν απαισιόδοξοι. Βασικά, όταν ήμουν δύο ετών, ανακαλύψαμε ότι δεν είχα καθόλου ερυθρά αιμοσφαίρια. Άρχισαν να μου κάνουν μεταγγίσεις αίματος, είχα ένα είδος λευχαιμίας. Γύρισαν λοιπόν οι γιατροί και είπαν στους γονείς μου “Το παιδί είναι ξεγραμμένο. Ελπίζουμε μόνο σε ένα θαύμα”» δηλώνει. Από εκεί και έπειτα έμειναν μόνιμα εδώ και ξεκίνησαν την ζωή τους από την αρχή!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts