Η εταιρεία Mourtzi στηρίζει το Σωματείο MDA Ελλάς

Σε μία όμορφη ενέργεια κοινωνικής ευθύνης προχώρησε η εταιρεία Mourtzi δείχνοντας την αμέριστη στήριξή της στο έργο του Σωματείου MDA Ελλάς. Πιο συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Νικόλαος Μούρτζης, συναντήθηκε στο χώρο του καταστήματος Mourtzi στο κέντρο της Αθήνας (Ερμού 18) με την Πρόεδρο του Σωματείου, Βάνα Λαβίδα, στην οποία ανακοίνωσε πως για τους επόμενους τέσσερις μήνες, μέρος των εσόδων της εταιρείας αναμένεται να διατεθεί για τους σκοπούς του Σωματείου.

Η εταιρεία Mourtzi αποτυπώνει μοναδικά τις πιο δυνατές τάσεις της μόδας, παρουσιάζοντας μια μεγάλη γκάμα σε παπούτσια και αξεσουάρ ιδανικά για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν σε κάθε τους βήμα. Ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της μόδας η εταιρεία Mourtzi εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της με σκοπό τη δημιουργία πιστών φίλων του brand και την ικανοποίσηση των πιο απαιτητικών πελατισσών της.

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.

Το MDA Ελλάς δεν είχε και δεν έχει  καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και το σημαντικότερο μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts