Η Εύη Αδάμ στα «Vivify» στο Σύνταγμα

Στα Κέντρα Iατρικής Aισθητικής και Aντιγήρανσης «Vivify» στο Σύνταγμα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την πανέμορφη Εύη Αδάμ, η οποία εμπιστεύτηκε την αισθητική της περιποίηση στο εξειδικευμένο προσώπικό τους.

Τα Vivify είναι Κέντρα Iατρικής Aισθητικής και Aντιγήρανσης. Δημιουργήθηκαν με βάση τη σύγχρονη τάση παγκοσμίως, που θέλει την Επιστημονική Αισθητική να συνδυάζεται με την ιατρική Κοσμετολογία. Για να το πετύχουν αυτό έχουν δημιουργήσει δύο κλάδους, το VIVIFY the beauty lab που δραστηριοποιείται στο χώρο της επιστημονικής ομορφιάς και το VIVIFY Beauty Science, όπου μπορεί κανείς να βρει όλες τις σύγχρονες θεραπείες της κοσμητικής ιατρικής.

Παράλληλα διαθέτουν τα πιο σύγχρονα, τέταρτης γενιάς ιατρικά μηχανήματα και τις πιο εξελιγμένες, πρωτοποριακές ιατρικές μεθόδους, για μόνιμες και ασφαλείς λύσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα και στελεχώνονται από εξειδικευμένους και άρτια εκπαιδευμένους ιατρούς.

Καταστήματα:

Σύνταγμα, Kαραγιώργη Σερβίας 4 (2ος όροφος, είσοδος εντός στοάς), T: 210 32 11 142

Κηφισιά, Λεωφόρος Κηφισίας 234 & Κασσαβέτη (1ος όροφος), T: 210 8080 170

Γλυφάδα: Κύπρου 65, T: 210 8940 403

Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 45, 6ος όροφος, T: 2310 222261

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts