Η Καινούργιου έδειξε το νέο σπίτι της Σκορδά ενώ η Φαίη είχε ζητήσει να μην προβληθεί τίποτε για λόγους ασφαλείας

Όλα στο βωμό της δημοσιότητας και στα νούμερα τηλεθέασης! Όπως όλοι γνωρίζετε, μετά το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα, η Φαίη Σκορδά βρήκε νέο σπίτι για να μείνει με τα παιδιά της. Η παρουσιάστρια του Ant1 ζήτησε πάρα πολύ ευγενικά και λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας να μην δημοσιευθούν φωτογραφίες, βίντεο ή λοιπές πληροφορίες στα μέσα σχετικά με την νέα της οικία καθώς θέλει να διαφυλάξει τόσο τη δική της ασφάλεια όσο και των παιδιών της!

Η Κατερίνα Καινούργιου όμως μέσα από την εκπομπή της, «Φτιάξε καφέ να στα πω», στον βωμό της τηλεθέασης τα έβγαλε όλα στην φόρα και έδειξε πλάνα από το νέο σπίτι της Φαίης καθώς και ολόκληρο ρεπορτάζ με πληροφορίες που αναφέρουν ότι το σπίτι της κοστίζει 350.000 ευρώ.!

Εμείς στο magazinomou.gr, θα σεβαστούμε την επιθυμία της και δεν θα αναπαράγουμε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του Έψιλον και της Κατερίνας Καινούργιου! Τώρα πως θα κινηθεί η Φαίη Σκορδά αναμένεται να το δούμε…

Διαβάστε επίσης:

MasterChef – spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού!

Ποιος Είπε Πως Τα Supermodels Δεν Έχουν Κυτταρίτιδα; Η Φωτογραφία Αυτή Το Αποδεικνύει Περίτρανα

Ποια παίκτρια του Power Of Love είναι σε σχέση με γνωστό τραγουδιστή; Η ψευτιά στο ριάλιτι και το βίντεο με τα φιλιά!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts