Η μάχη της πρεμιέρας: Ποιες εκπομπές μπήκαν με το δεξί στην τηλεοπτική αρένα;

Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν πολλές πρεμιέρες για τη νέα σεζόν. Τόσο γνώριμες εκπομπές, όσο και νέες, μπήκαν δυναμικά στις οθόνες μας. Πώς αντέδρασε όμως ο μεγαλύτερος κριτής που δεν είναι άλλος από το τηλεοπτικό κοινό; Πάμε να δούμε αναλυτικά τις τηλεθεάσεις.

Το «Happy Day» επέστρεψε στις οθόνες μας το πρωί της Δευτέρας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχτηκε χαμογελαστή τους τηλεθεατές. Αν και η εκπομπή «Σήμερα» κράτησε την πρώτη θέση στον πίνακα της τηλεθέασης, το «Happy Day» τερμάτισε δεύτερο σημειώνοντας 13,1% στο γενικό και 18,6% στο δυναμικό κοινό. Ενισχυμένη παραμένει η δεύτερη ώρα της εκπομπής, όπου η τηλεθέαση έφτασε στο 21,8%.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης επέστρεψαν ανανεωμένοι με την «Φωλιά των Κου Κου». Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen,  η εκπομπή συγκέντρωσε το 11,3% των τηλεθεατών στο σύνολο και 13,4% στο δυναμικό κοινό. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Ελένης Φουρέιρα τα μηχανάκια έγραψαν 14,7%.

Η Ελένη Τσολάκη μαζί με τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Δημήτρη Μακαλιά και Τζένη Μελιτά μπήκαν στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα με ισχυρές δόσεις θετικής ενέργειας. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η εκπομπή «Τι λέει;» έφτασε στη βάση με ποσοστό 9,1% στο γενικό και 10% στο δυναμικό κοινό. Στη δεύτερη ώρα της εκπομπής της βέβαια πραγματοποιήθηκαν και οι πρεμιέρες του «Shopping Star» και του «My Style Rocks».

Η Βίκυ Καγιά και το «Shopping Star» τερμάτισαν πρώτι στους πίνακες της Nielsen με ποσοστό 20,9% στο σύνολο και 24,8% στο δυναμικό κοινό. Απέναντι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το «My Style Rocks» συγκέντρωσε το 11,6% των τηλεθεατών στο γενικό και το 13,4% στο δυναμικό κοινό.

To «Greece’s Next Top Model» έκανε πρεμιέρα στο Star το βράδυ της Δευτέρας με το δεξί. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το «Greece’s Next Top Model» συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 15,4% στο γενικό και 19,8% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο έως και το 25,9%.

Αναμένουμε τη συνέχεια…

Διαβάστε επίσης:

Ποια Ραμόνα; Αυτή είναι η πιο ξινή παίκτρια του «My Style Rocks»

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Αυτός είναι ο γοητευτικός κριτής του My Style rocks! Γνωρίστε τον!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts