Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά! Πονάω και εγώ για τον Παντελή»

Οχτώ μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη, η 30χρονη συνεπιβάτιδα του τραγουδιστή, Μίνα Αρναούτη έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή της για την… τραγωδία στην παραλιακή που συγκλόνισε το Πανελλήνιο!

Η κοπέλα ζει πλέον μόνιμα στην γενέτειρα της, την Μυτιλήνη και μίλησε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” για τις στιγμές που οι διασώστες και οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να καταλάβουν αν ζει. Η ίδια αποκάλυψε ότι ήταν παγωμένη, δεν ένιωθε πόνο και το μόνο που ρωτούσε ήταν “σε τι κατάσταση βρισκόταν ο Παντελής Παντελίδης”.

Ο Γολγοθάς της Μίνας Αρναούτη ξεκίνησε από την στιγμή που μπήκε στο χειρουργείο και για πέντε ολόκληρους μήνες βρισκόταν στον Ευαγγελισμό. Δίπλα της ήταν συνεχώς η μητέρα της και όπως η ίδια λέει, άργησαν να της αποκαλύψουν ότι  ο γνωστός τραγουδιστής ήταν νεκρός.

Θυμάται όταν την επισκέφτηκε στον Ευαγγελισμό ο αδερφός του Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, ενώ ήταν στην εντατική, για να μάθει για την υγεία της αλλά και λεπτομέρειες για το τροχαίο δυστύχημα.

Αν και έχει περάσει πολύς καιρός από το τροχαίο, το σώμα της όπως λέει, έχει ακόμη πολλές ουλές. Σήμερα η Μίνα Αρναούτη, κάνει δυο ώρες φυσικοθεραπείες την ημέρα, ώστε να ξεπεράσει τα προβλήματα που της άφησε το τροχαίο και να μπορέσει άμεσα να ξανακάνει ένα ακόμη χειρουργείο. Ωστόσο δεν σταματά να ονειρεύεται, παρά τις σφοδρές επιθέσεις, που καταγγέλει ότι δέχεται.

Η ίδια λέει στην εφημερίδα πως δεν αντέχει άλλο τον πόλεμο που της κάνουν στα social media. «Με κάνουν να νιώθω ενοχές που κατάφερα να κρατηθώ στην ζωή. Σαν να μου λένε “γιατί εσύ και όχι ο Παντελίδης”. Έλεος! Φτάνει πια, είναι πολλά τα χτυπήματα που δέχομαι από τον κόσμο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, όλος αυτός ο πόλεμος εμένα με επηρεάζει ψυχολογικά. Με αποκαλούν βίζιτα και πουτ@ν@! Τι θα πρέπει να κάνω για να σεβαστούν τον Γολγοθά μου; να βγαίνω στα κανάλια κλαίγοντας; Ο πόνος μου είναι βουβός», αναφέρει.

«Μου είχαν κάνει τραχειοτομή και για έναν μήνα δεν μιλούσα. Ούτε να κλάψω μπορούσα και γι’ αυτό αδυνατούσα να δώσω κατάθεση» λέει σε άλλο σημείο, επισημαίνοντας ότι το μόνο που ήθελε όταν ήρθε από το νησί της στην πρωτεύουσα ήταν να γίνει…δημοσιογράφος, να βγάζει τα δικά της χρήματα και να διασκεδάζει με τους φίλους της.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με την αποζημίωση που πρέπει να εισπράξει από την ασφαλιστική, η Μίνα Αρναούτη τονίζει πως αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο δεν είναι η αποζημίωση, αλλά η ζωή και το μέλλον της.

Την  ίδια ώρα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ποσό που πρέπει να εισπράξει το κορίτσι είναι 100.000 ευρώ, ενώ θα υποστεί μείωση της τάξεως του 30% γιατί δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όσο για την Φρόσω Κυριάκου, η οποία δεν τραυματίστηκε σοβαρά αλλά υπέστη ισχυρό σοκ, δεν θα πάρει παραπάνω από 20.000 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη εξακολουθεί να… ψάχνει απαντήσεις για το δυστύχημα που της στέρησε τον άνθρωπο της.

«Καταλαβαίνω ότι έχασαν το παιδί τους, τον αδελφό τους αλλά και εγώ μια ζωή θα περνάω πολλά…. Η υπόθεση είναι φως φανάρι! Κάποιοι άλλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν υποθέσεις και σενάρια από εκεί που δεν υπάρχουν. Δεν έχω θυμό για τον Παντελή, πονάω και εγώ μέσα μου για τον άδικο χαμό του», είπε η Αρναούτη, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις από την πλευρά της οικογένειας του τραγουδιστή.

 

 

 

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts