Η Νίκη Καποπούλου στον νέο χώρο τέχνης «The Art Dose» στη Γλυφάδα

Στο νέο χώρο τέχνης The Art Dose, που βρίσκεται στο ισόγειο του Florida Mall στη Γλυφάδα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Νίκη Καποπούλου, η οποία έχει και την επιμέλεια του χώρου και των προτάσεων. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο art gift shop, με εξαιρετικές προτάσεις εικαστικών δώρων που φέρουν την υπογραφή σύγχρονων, σημαντικών Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών.

Το ART DOSE στη Γλυφάδα, το οποίο είναι επίσης online κατάστημα, προσφέρει μια συλλογή από μοναδικά εικαστικά δώρα, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά γι αυτό και φέρουν την υπογραφή καταξιωμένων όσο και ανερχόμενων σύγχρονων  Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών. Συγκεκριμένα το Art Dose συνεργάζεται με καλλιτέχνες όπως οι (κατά αλφαβητική σειρά): Στάθης Αλεξόπουλος, Δημήτρης Γέρος, Αντώνης Καστρινάκης, Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, Βασίλης Σπεράντζας, Μαρία Σπυράκη, Αλέκος Φασιανός, Μαρία Φιλοπούλου, Ανδρέα Ψαράκος, καθώς και οι: HAWINI, Mr. Brainwash, William Sveetlove, Vassiliki.

Ακόμα το Art Dose προσφέρει μια εκτενή συλλογή από πολυτελή εξατομικευμένα και εγχαραγμένα εικαστικά δώρα για ειδικές περιστάσεις όπως γάμους βαφτίσεις και εταιρικά δώρα. Για όλους εκείνους που θέλουν να απογειώσουν την ιδιαίτερη μέρα της ζωής της και να της δώσουν ακόμα πιο προσωπικό χρώμα.

Εγκαίνια The Art Dose και έκθεσης Sonke: 22 Μαρτίου 2018 (18.30-22.30).

The Art Dose: Α. Μεταξά 33, Γλυφάδα, Αττική, Florida Mall  (ισόγειο), τηλ. 2109680505. Ώρες καταστήματος: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10-00-17.00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, 10.00-21.00.

www.theartdose.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts