Η Νόνη Δούνια στο κέντρο πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας Elite Plastic Surgery Clinics στη Γλυφάδα

Στο πρότυπο κέντρο πλαστικής χειρουργικής Elite Plastic Surgery Clinics στη Γλυφάδα (Αγγ.Μεταξά 13), εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την πανέμορφη Νόνη Δούνια μαζί με τον επιστημονικό διευθυντή του κέντρου και πλαστικό χειρουργό, Γιώργο Σαμούρη.

Ανάμεσα στις πολλές υπηρεσίες που προσφέρουν τα ιατρεία πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας Elite Plastic Surgery Clinics, είναι οι αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις προσώπου και σώματος, η Laser αποτρίχωση με ιατρικα Laser 7ης Γενιας – μεθοδο Alexandrite, η κρυολιπόλυση, οι μη χειρουργικές θεραπείες,οι ενέσιμες θεραπείες καθώς και παροχές δερματολογίας.  

Ο επιστημονικός διευθυντής του προτύπου κέντρου και πλαστικός χειρουργός, Γιώργος Σαμούρης είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 2004. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ.Γεννηματάς ενώ ένα μέρος αυτής πραγματοποίησε στα νοσοκομεία Chelsea & Westminster και Charing Cross Imperial Hospital του Λονδίνου καθώς και στο διεθνούς φήμης St Andrews Center for Plastic Surgery and Burns Chelmsford Essex όπου εργάστηκε και ως επιμελητής. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του απέκτησε πλούσια εμπειρία στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις σώματος με πιο διασημη την αυξητική στήθους στην οποία τα αποτελέσματα του Ιατρού είναι εντυπωσιακά, πλούσια εμπειρία στις επεμβάσεις προσώπου με πιο διασημη την ρινοπλαστικη με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα, επίσης στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής, στην αντιμετώπιση της εγκαυματικής νόσου, στην θεραπεία του μελανώματος καθώς και στον τομέα της μικροχειρουργικής αποκατάστασης ελλειμμάτων των άκρων, της κεφαλής και του τραχήλου όπως και την αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή.

Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και έχει κάνει πολλές διαλέξεις σε εγχώρια και διεθνή ιατρικά συνέδρια. Ο ιατρος εργάζοταν ιδιωτικά στο Λονδίνο όπου πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων αισθητικής χειρουργικής και από το 2016 διατελεί επιστημονικός διευθυντής των  πρότυπων  ιατρείων  πλαστικής  χειρουργικής Elite Plastic Surgery Clinics και  επιστημονικός συνεργάτης της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών.

www.eliteplasticsurgery.gr

Elite Plastic Surgery Clinics

  • Σύνταγμα Ερμού 18, 211 4115398
  • Γλυφάδα Αγγ.Μεταξά 13, 210 8940550

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts