Η οδοντίατρος των διασήμων Βάσω Τσίντζου εγκαινίασε τη νέα της οδοντιατρική κλινική «Dental Clinic Hamogelo» στη Γλυφάδα

Με μεγάλη επιτυχία πραγαμοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας οδοντιατρικής κλινικής «Dental Clinic Hamogelo» της Βάσως Τσίντζου στη Γλυφάδα (Λαζαράκη 6, 3ος όροφος), παρουσία πλήθους κόσμου από την εγχώρια showbiz και όχι μόνο.

Η  οδοντιατρική κλινική «Dental Clinic Hamogelo» είναι άρτια και υπερσύγχρονα εξοπλισμένη, όπως αρμόζει στην υψηλών αξιώσεων οδοντιατρική που υπηρετεί. Η Βάσω Τσίντζου έχοντας εμπειρία 25 ετών στην παροχή εξειδικευμένης και γενικής στοματογναθικής περίθαλψης, λειτουργεί με γνώμονα τις αρχές  της αφοσίωσης στην εξαιρετική ποιότητα, τη δημιουργία ενός ήρεμου, φιλικού και άνετου περιβάλλοντος για τους ασθενείς και τη συνεχή επιστημονική βελτίωση.

Δέσποινα Καϊσίδου, Γιώργος Ντάβλας

Στόχος της νέας κλινικής «Dental Clinic Hamogelo» είναι η συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων του στοματογναθικού συστήματος, μέσα από την λεπτομερή εξέταση, διάγνωση, συζήτηση όλων των επιθυμιών των ασθενών, ενημέρωση και άψογη εκτέλεση των οδοντιατρικών θεραπειών.

Θανάσης Ζούκας, Βάσω Τσίντζου, Αντώνης Λουδάρος

Ιδιαίτερη σημασία έχουν η ανθρώπινη επαφή, το απόλυτα καθαρό περιβάλλον εργασίας και η εφαρμογή των πιο αυστηρών μεθόδων αποστείρωσης με την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση των πιο εξελιγμένων βιοϋλικών, επιστημονικά τεκμηριωμένων θεραπειών και οδοντιατρικών μηχανημάτων, ώστε να θεραπεύονται οι ασθενείς με άνεση, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και πάνω από όλα ανώδυνα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts