Η περιπέτεια της Μενεγάκη με αστυνομικό και οι διάλογοι μεταξύ τους

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα. Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της μας αναφέρει σχεδόν τα πάντα για την καθημερινότητα της.

Σήμερα λοιπ΄ν μας είπε πως πριν λίγες μέρες σταμάτησε στο δρόμο και την πλησίασε κάποιος από την τροχαία λέγοντας της«γιατί σταματήσατε;» και εκείνη του απάντησε: «κάποιον πρέπει να πάρω από το δρόμο και έχω βγάλει αλάρμ» και της απάντησε «δεν είναι καλό σημείο αυτό και όχι επειδή είστε επώνυμη…». Η Ελένη του ζήτησε συγγνώμη και εκείνος μόλις πήγε να φύγει από το σημείο της τόνισε: «δεν έχουμε τίποτα μαζί σας αλλά πείτε και καμία καλή κουβέντα στην εκπομπή σας για την ελληνική αστυνομία γιατί μας έχουν τρελάνει στις μειώσεις, δεν την βγάζουμε…»!

Και όπως το είπε ο αστυνομικός έτσι κι έγινε. Η Ελένη δεν δίστασε σήμερα να αναφέρει το περιστατικό on air όπως και ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν άργησε να υπερασπιστεί αυτά τα παιδιά που ζουν με 700 και 800 ευρώ όλη μέρα πάνω σε ένα μηχανάκι με κίνδυνο ζωής.

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts