Η Σάσα Βραδινογιάννη στο Elysium Hotel στην Πάφο της Κύπρου

Στο μοναδικό Elysium Hotel στην Πάφο βρέθηκε η Σάσα Βαρδινογιάννη κατά τη διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών της στην Κύπρο, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης στο υψηλής αισθητικής ανακαινισμένο περιβάλλον του ξενοδοχείου.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής της είχε επίσης ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του ξενοδοχείου, κο Χρήστο Παπαμιλτιάδους στο lobby του ξενοδοχείου, το οποίο έχει διαμορφωθεί από τον καταξιωμένο ζωγράφο Αχιλλέα Δρούγκα σε έναν χώρο γεμάτο αναμνήσεις με πέντε πίνακες που συνθέτουν την αξέχαστη εμπειρία μίας υπέροχης, καλοκαιρινής ημέρας.

Φωλιασμένο στην καρδιά της ιστορικής αρχαίας πόλης της Πάφου, με θέα στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου και τους Τάφους των Βασιλέων, ένα μοναδικής αξίας Προστατευόμενο Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, το πεντάστερο ξενοδοχείο Elysium καθηλώνει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή, προτείνοντας στους επισκέπτες του νέους, ειδικά διαμορφωμένους τύπους δωματίων, μαζί με μία σειρά από μοναδικά εστιατόρια και ιδιαίτερους κοινόχρηστους χώρους.

Τόσο οι παλιοί φίλοι όσο και οι νέοι επισκέπτες καλούνται να εξερευνήσουν σήμερα τον υπέροχο κόσμο του Elysium και να φιλοξενηθούν σε έναν χώρο που τους περιμένει για να χτίσουν τις αναμνήσεις εκείνες που θα διαρκέσουν μία ολόκληρη ζωή.

Χρήστος Παπαμιλτιάδους (Γενικός διευθυντής Elysium) και Σάσα Βαρδινογιάννη μπροστά από τον πίνακα του Αχιλλέα Δρούγκα στο lobby του ξενοδοχείου

Ξενοδοχεία Stademos ΑΕ

Η εταιρεία Stademos Hotels PLC έχει χαράξει μία πορεία συνώνυμη με τις διακρίσεις και τον δυναμισμό, πρωτοστατώντας σταθερά στη βιομηχανία των ξενοδοχείων πολυτελείας στην Κύπρο. Πλησιάζοντας τα 30 χρόνια λειτουργίας της, η Stademos Hotels διαθέτει σήμερα το Mediterranean Beach ένα πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στη Λεμεσό, και το διακεκριμένο Elysium των πέντε αστέρων στην Πάφο. Αναμένεται ότι από τη χρονιά που μας έρχεται, το 2018, τα Ξενοδοχεία Stademos θα υποδεχτούν στην οικογένειά τους ένα τρίτο ακίνητο: Το Amara, ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων και 200 δωματίων, με εκπληκτική και αδιάσπαστη θέα στη θάλασσα της Λεμεσού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία Stademos Hotels και κάθε ένα από τα ξενοδοχεία της μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα www.stademos.com.cy .

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts