Η Σκορδά αναφέρεται στο διαζύγιο της με τον Λιάγκα

Σήμερα 30/12/16 καλεσμένη της Φαίης Σκορδά  στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν η τραγουδίστρια  Πέγκυ Ζήνα και συνέβη κάτι που μας ξάφνιασε. Με αφορμή μία δήλωση της τραγουδίστριας, η Φαίη μίλησε για το τελευταίο διάστημα που πέρασε δύσκολα με αφορμή τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα!
Η Πέγκυ είπε πως η Φαίη είναι μία παρουσιάστρια που παρόλο που ξέρει πολλά προσωπικά δεδομένα καλλιτεχνών δεν τα χρησιμοποιεί για να κάνει νούμερα και τα κρατάει καλά κρυμμένα. Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων:  «Φαίη μου, εσύ δεν χρησιμοποιείς ποτέ μυστικά και προσωπικά δεδομένα για την εκπομπή σου ενώ θα μπορούσες να το κάνεις παρόλο που η τηλεόραση είναι μία κλειδαρότρυπα»  και τότε η Φαίη είπε « Ο καθένας θέλει το χρόνο του… και εμένα έτσι μου φέρονται κάποια πρόσωπα (οι δημοσιογράφοι), ιδίως το τελευταίο διάστημα…» και η Πέγκυ της τόνισε «Φαίη ό,τι δίνεις, παίρνεις»!

Δεν το περιμέναμε αυτό από τη Φαίη η οποία δεν συνηθίζει να αναφέρεται στο χωρισμό της από τον παρουσιαστή και πόσο μάλλον με τέτοιο τρόπο. Αυτό βέβαια δείχνει πως η ίδια δεν έχει ενοχληθεί και πολύ από τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για το χωρισμό τον τελευταίο καιρό και πιστεύει πως οι δημοσιογράφοι την έχουν στηρίξει-τουλάχιστον αυτοί που ήξεραν πολλά και δεν τα έχουν γράψει.

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts