Η Συνατσάκη για το πρόβλημα υγείας της και το άδειασμα στην Καινούργιου

Τρελό άδειασμα έφαγε η Κατερίνα Καινούργιου από τη Μαίρη Συνατσάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος. Μίλησε για πολλά, μεταξύ των οποίων το Ξαναδέστε τους, τα νούμερα τηλεθέασης και  τα… «προβλήματα υγείας» που αντιμετώπιζε. Πιο συγκεκριμένα, η ερώτηση-φωτιά που της τέθηκε ήταν η εξής,:

-Ξέρω πως προσπαθείς να κρατάς μία απόσταση ασφαλείας από την τηλεοπτική… «τρέλα» του χώρου, ότι δεν θες οι τηλεθεάσεις να καθορίζουν την καθημερινότητά σου, τον τρόπο σκέψης σου. Την περσινή σεζόν που μαζί με τον Δημήτρη (Ουγγαρέζος) ήσασταν οι βασικοί οικοδεσπότες μιας εκπομπής, μπόρεσες να κρατήσεις αυτή την απόσταση και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου;

Και η Μαίρη απαντά: «Δεν θα σου πω ψέματα, ένιωσα κάποια στιγμή πως έμπαινα επικίνδυνα στο μικρόκοσμο της τηλεόρασης και έχανα όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Ένιωσα να χάνω την ψυχραιμία μου. Τραγικό!» Μάλιστα, διάβασα πρόσφατα ότι λόγω των κακών περσινών τηλεθεάσεων, αντιμετώπισες και κάποιο πρόβλημα υγείας; «Ναι, κι εγώ διάβασα «το άγνωστο πρόβλημα υγείας της Μαίρης Συνατσάκη», το οποίο, όμως, δεν υπήρξε ποτέ. Απλώς αυτή η εντύπωση δημιουργήθηκε μετά από κάποιες σκόρπιες κουβέντες που έκανα με διάφορους ανθρώπους για πέρυσι και με τους οποίους μίλησα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε (καλή ώρα όπως μιλάμε και παρέα τώρα…) και στη συνέχεια είδα να βγαίνει προς τα έξω αυτό το «συμπέρασμα». Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν τα ποσοστά τηλεθέασης να ορίζουν το μέσα μας, την υγεία μας, την ισορροπία μας; Είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε κινούμενοι αριθμοί…».

Και κάπου εκεί είναι που χτυπούν οι καμπάνες για την Κατερίνα Καινούργιου η οποία αν θυμάστε καλά είχε αναφέρει στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», αποκαλύπτοντας μία κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχανε μεταξύ τους οι δύο παρουσιάστριες,  λέγοντας πως στο παρελθόν είχε προκληθεί πρόβλημα στην υγεία της, εξαιτίας του άγχους για τα νούμερα της τότε εκπομπής της. Η παρουσιάστρια, ανέφερε: «Εγώ την είχα συναντήσει στον Μαραθώνιο και μου είχε πει πως κόντευε να τρελαθεί από τα νούμερα και την πίεση που δεχόταν στο Spata Live στον Ant1, με αποτέλεσμα να βγάλει ψυχοσωματικά προβλήματα και να κάνει κακό στον εαυτό της! Εμένα μου ειχε πει πως δεν θα το ξανακάνει αυτό!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts