Η τελική κατάταξη μετά την 24ωρη ψηφοφορία-Μεγάλες ανατροπές στο Survivor

Αυτή η ψηφοφορία τους ξάφνιασε όλους ακόμη κι εμάς. Όλοι αναρωτιόμαστε ποια είναι τα αποτελέσματα. Αν έχετε μεγάλη απορία καλά κάνατε και κλικάρατε εδώ. Στις 2 πρώτες θέσεις κυριολεκτικά κονταροχτυπήθηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος! Αν δείτε τα ποσοστά της ψηφοφορίας, είναι λες και έγινε μόνο για αυτούς τους δύο και όχι για 9 παίκτες! Μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας, με ελάχιστο ποσοστό είχε προβάδισμα ο Μάριος Ιωαννίδης… Όμως έγινε ανατροπή! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, στην πρώτη θέση εκτοξεύτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος από κύμα ψήφων που πήρε την βραδινή ώρα, με διαφορά από τον Μάριο Ιωαννίδη! Ενώ όλα έδειχναν πως ο τρελοκύπριος θα είναι αυτός που θα κατακτήσει την πρωτιά, οι φανατικοί του Ντάνου του έδωσαν ένα…σάλτο και πήγε πρώτη θέση τελικά! Στην δεύτερη θέση, ακολουθεί ο Μάριος Ιωαννίδης.

Στην τρίτη θέση, οι ίδιες πληροφορίες , θέλουν τον… Κώστα Αναγνωστόπουλο.,  Τέταρτη θέση Κωνσταντίνος Βασάλος. Στην πέμπτη θέση ο πολυαγαπημένος μας σφάχτης της καρύδας, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ στην έκτη θέση βλέπουμε τον Γιώργο Χρανιώτη. Στην έβδομη θέση βρίσκεται η Σάρα Εσκενάζυ.  Μπορεί η παραγωγή να έκανε μια επιχείρηση αγιοποίησης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη όμως όλα έδειξαν πως η νεαρή αθλητικογράφος δεν κέρδισε την εκτίμηση του κοινού και την έστειλε στην όγδοη θέση! Έτσι για το τέλος μένει ο Μπο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts