Η Χριστίνα Αλεξανιάν στο κατάστημα MAT FASHION στο The Mall Athens

Στo κατάστημα MAT FASHION στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία επέλεξε ρούχα μέσα από την καινούργια συλλογή “Summer me”, ενόψει των καλοκαιρινών της διακοπών.

Με επιρροές από τις διεθνείς τάσεις της μόδας, τα έντονα συναισθήματα, τη ζωή, το ελληνικό καλοκαίρι η mat. fashion αποτυπώνει τα πιο σύγχρονα και stylish looks για την real size γκαρνταρόμπα.

Ζήστε μια ιδιαίτερη αγοραστική εμπειρία, στο πιο hot σημείο, στο 2ο επίπεδο του The Mall Athens, σε έναν χώρο που συνδυάζει το κλασσικό με το σύγχρονο στοιχείο. Το mat. store ξεχωρίζει για την αισθητική του και το ιδιαίτερο design του αναδεικνύοντας τις καθαρές γραμμές, τα βιομηχανικά υλικά, και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιήθηκαν, όπως το ξύλο, διακοσμημένο με vintage επιρροές από την δεκαετία του ’40.

Αν θέλετε να απολαύσετε όλα τα στιγμιότυπα του party, επισκεφθείτε τη σελίδα της mat. στο Facebook >> facebook.com/matfashion και στο Instagram >> instagram.com/matfashion

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts