Η elit® ultra luxury vodka παρουσιάζει τη νέα φιάλη Night Edition. Μια σπονδή στις σπάνιες, ξεχωριστές όψεις του νυχτερινού ουρανού και στην έντονη νυχτερινή ζωή!

Η elit® ultra luxury vodka  κάνει ένα ακόμη ιστορικό βήμα στον δρόμο της προς την τελειότητα με την κυκλοφορία της ειδικής έκδοσης elit® Night Edition, της πρώτης της φωτιζόμενης φιάλης. Η εντυπωσιακή αυτή φιάλη είναι εμπνευσμένη από τα σπάνια φυσικά φαινόμενα του νυχτερινού ουρανού, όπως οι εκλείψεις του ήλιου και της σελήνης και καλεί τα νυχτερινά μαγαζιά και τους θαμώνες τους να απολαύσουν στο έπακρο τη νυχτερινή ζωή με «οδηγό το φως της». Με την εκλεπτυσμένη γοητεία της, που αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο στο σκοτάδι, η  elit® Night Edition δημιουργήθηκε για να συνοδεύει ιδανικά κάθε ιδιαίτερη νυχτερινή μας έξοδο. Η φιάλη αποτελεί μια κομψή μαύρη ματ εκδοχή της φιάλης elit®, η οποία παίρνει την τελική της μορφή μετά το μοναδικό στάδιο της διήθησης εν ψυχρώ της ultra-luxury βότκας. Στη βάση της φιάλης υπάρχει ενσωματωμένο ένα LED, το οποίο, με το πάτημα ενός κουμπιού, φωτίζει τον κομψό ματ λαιμό της. Πάνω στη φιάλη είναι επιμελώς χαραγμένοι δύο κύκλοι εμπνευσμένοι από την έκλειψη, οι οποίοι τέμνονται και ορίζουν τις γραμμές μέσα από τις οποίες περνά το φως.

«Από την κορυφαία ποιότητα των δημητριακών μας, που καλλιεργούνται στο εύφορο μαύρο έδαφος της περιοχής Tambov της Ρωσίας, έως τη διαδικασία της διήθησης εν ψυχρώ, που αποτελεί το σήμα κατατεθέν μας, η βότκα elit® είναι συνώνυμη της τελειότητας.» «Η φιάλη Night Edition, με τα ημιδιαφανή χαρακτηριστικά της και τους άρτιους δακτυλίους της, αποτελεί ένα ακόμα απτό δείγμα της προσήλωσής μας στην παραγωγή ασυναγώνιστων προϊόντων και έχει έρθει για να δώσει εντελώς νέα διάσταση στις νύχτες μας.»

Σχετικά με τη Β.Σ.ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ:

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. 
Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, στους Έλληνες καταναλωτές, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση που, ανάλογα με τις προσωπικές τους επιλογές και προτιμήσεις,  ταιριάζει σε όλες τις στιγμές.  Ανάμεσα στα διεθνή σήματα που σήμερα διακινεί  η Β.Σ.ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων τα: METAXA, Stolichnaya, Remy Martin, Cointreau, Label 5,  Mt Gay Rum, Ocho Tequila , Bulldog Gin, Jagermeister, Bruichladdich, The Botanist, Glenmoray, Southern Comfort, Buffalo Trace, Puddy κ.α. Επίσης το τσίπουρο και τα αποστάγματα σταφυλιού Τσιλιλή, το Ούζο Πλωμαρίου Πιτσιλαδή και το Καζανιστό Ούζο Στουπάκη, λικέρ Homericon,  καθώς και μία σειρά από κορυφαίους ελληνικούς οίνους των Κτημάτων Κυρ-Γιάννη, Αβαντίς,  Τρουπή, Μπαραφάκα, Γαβαλά, Nτουράκη  κ.α.

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts