Η Joanna Misseli σχεδιάζει για την παράσταση «Οι περιπέτειες μιας λογίας ρέγγας»

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος η παράσταση «Οι περιπέτειες μιας λογίας ρέγγας» στα πλαίσια του φεστιβάλ ΑΤΛΑΣ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Ο κωμικός μονόλογος του Κωνσταντίνου Δέδε, εξελίσσεται και αναπτύσσεται με αφορμή ένα μικρό χιουμοριστικό άρθρο του 19ου αιώνα στην καθαρεύουσα, μέχρι τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης ιστορίας. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ρέγγας ήταν η αγαπημένη ηθοποιός Βίβιαν Κοντομάρη την οποία συνόδευσε μουσικά η Νεφέλη Μαρκάκη με το βιολί της ενώ η γνωστή σχεδιάστρια Joanna Misseli είχε αναλάβει το ενδυματολογικό κομμάτι της παράστασης κερδίζοντας για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες της.

Η παράσταση αποτελεί μια δράση – δήλωση για τη γλώσσα μας που όλο και φθίνει, για την προσφυγιά και για τις αλλαγές που συντελούνται στο μέσα των ανθρώπων σε περίοδο κρίσης! Ένα ταξίδι – παραμύθι που φωτίζει την ιστορία του Πειραιά, ταξιδεύοντας τον θεατή του… Μια δράση που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, έναν χώρο που κρύβει μέσα του όλη την ιστορία της Ελλάδας και σχετίζεται με τη θάλασσα και την εμπορική δραστηριότητα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts