Η LG στήριξε το MDA Ελλάς Summer Bazaar & Ladies Lunch

Για ακόμα μία φορά η LG στέκεται αρωγός της φιλανθρωπικής δράσης του Σωματείου

Η LG Electronics (LG) έδωσε δυναμικό παρών στο Summer Bazaar & Ladies Lunch που πραγματοποίησε το Σωματείο MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις) στο εστιατόριο “21”, στο Κεφαλάρι. Το bazaar πλαισίωσαν 21 καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές και καταστήματα, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία της 1ης Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων για ενήλικες στην Αθήνα.

Στο γεύμα που διοργανώθηκε παρευρέθηκαν 180 φίλες και Μέλη του Σωματείου στηρίζοντας με τη συμμετοχή και την παρουσία τους το έργο του MDA Ελλάς. Η LG ήταν παρούσα στην εκδήλωση με το LG InstaView Door-in-Door™ ψυγείο που έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή γυάλινη οθόνη που φωτίζεται με δυο γρήγορα χτυπήματα. Το καινοτόμο ψυγείο με τεχνολογία Door-in-Door™ επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει μέσα στους χώρους άμεσης πρόσβασης χωρίς να ανοίγει την πόρτα, μειώνοντας έτσι την απώλεια ψυχρού αέρα ώστε να διατηρείται το φαγητό φρέσκο για περισσότερο καιρό.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG, δήλωσε σχετικά: «Στηρίζουμε το έργο του MDA Ελλάς για ακόμα μία φορά συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση των στόχων του σωματείου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις. Η LG επικροτεί και στέκεται δίπλα σε πρωτοβουλίες που στοχεύουν να δημιουργήσουν τις βάσεις για μια καλύτερη ζωή».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts