Η women’secret και η Sprignfield παρουσίασαν τις συλλογές FW18-19 στη Μαδρίτη

Η women’secret και η Springfield συμμετείχαν στο διεθνές Convention που οργάνωσε ο ισπανικός όμιλος Grupo Cortefiel, όπου συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 90 χώρες με αφορμή τη νέα τους συλλογή Fall-Winter 18-19. Κάθε χρόνο συνεργάτες από όλο τον κόσμο επισκέπτονται τη Μαδρίτη και απολαμβάνουν τις νέες συλλογές των brands καθώς και ειδικές συλλογές προσανατολισμένες στις διαφορετικές απαιτήσεις της  κάθε αγοράς.

Η εκδήλωση διεξήχθη στο The Florida στο πάρκο Retiro, ένα από τα εμβληματικά σημεία της ισπανικής πρωτεύουσας, και συγκέντρωσε περισσότερα από 150 άτομα ανάμεσα στους franchisees και τη διεθνή και σχεδιαστική ομάδα του Grupo Cortefiel.

Μεταξύ αυτών των χωρών και η Ελλάδα, η οποία γνώρισε από κοντά τη νέα τάση για τον επόμενο χειμώνα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Στη χώρα μας η Women’secret έχει πέντε σημεία πώλησης σε Αττική και Κόρινθο και η Springfield ένα σημείο πώλησης στο Χαλάνδρι. Τα αποκλειστικά δικαιώματα των δυο brands έχει η Alimar Development AE, μέλος του ομίλου Κωνσταντίνου o οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate  (εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall) και του retail με την εταιρία οικιακού εξοπλισμού ΔΙΑΦΑΝΟ ΑΕ και σε franchise συνεργασία με την Benetton και την Adidas.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Jaume Miquel, Διευθύνοντα Συμβούλου της Grupo Cortefiel, και του Αντώνη Κυπριανού, Γενικού Διευθυντή Franchise, οι δύο άντρες εξήγησαν στο κοινό την ανάπτυξη του Grupo Cortefiel διεθνώς και τους τομείς στους οποίους αναμένεται να εστιάσουν για φέτος.

Άντζελα Παπαναστασίου, Αντώνης Κυπριανού

Σχετικά με την Grupo Cortefiel

Η Grupo Cortefiel, ιδρύθηκε στη Μαδρίτη το 1880, και αποτελεί ένα από τα κορυφαία Fashion Names της Ευρώπης. Ο Όμιλος διαθέτει πέντε αλυσίδες: Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret και το outlet brand Fifty Factory. Δραστηριοποιείται στη διεθνή αγορά μέσω αλυσίδας καταστημάτων με παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες και περίπου 2.000 σημεία πώλησης.

Αλέξανδρος Κωνσταντίνου, Μαρία Τζωρτζάκη, Jaume Miquel(CEO Grupo Cortefiel)

Σχετικά με την Springfield

Η Springfield Ιδρύθηκε στην Ευρώπη το 1988, και αποτελεί ένα casual wear brand με μια σύγχρονη και απλή γραμμή ρούχων για άντρες και γυναίκες, που στοχεύει παγκοσμίως σε ένα ευρύ ακροατήριο καταναλωτών από 25 έως 35 ετών με ισχυρή προσωπικότητα και μοναδική αίσθηση του στυλ. Διαθέτει πάνω από 800 σημεία πώλησης παγκοσμίως παρουσιάζοντας τρομερή επιτυχία σε περισσότερες από 70 χώρες.

 

Σχετικά με την Women’secret

Η βαθιά τεχνογνωσία στις επιχειρήσεις με εσώρουχα, πιτζάμες και μαγιό, οδήγησε την women’secret σε συνεχή και αξιοθαύμαστη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια επεκτείνοντας τη δράση της σε περισσότερες από 90 χώρες με περισσότερα από 650 σημεία πώλησης παγκοσμίως. Η women’secret είναι μια μάρκα lifestyle, σχεδιασμένη για γυναίκες ηλικίας 25-45 ετών, οι οποίες είναι κοσμοπολίτικες, φυσικές, θηλυκές και αισθησιακές. Η επιχειρηματική της φιλοσοφία βρίσκεται υπό συνεχή ανάπτυξη, γεγονός που αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες επιτυχίας που την καθιστούν ηγέτη στην αγορά εσωρούχων στην Ισπανία, αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς της κάθε χρόνο.

Καταστήματα  women’secret

  • Εμπορικό κέντρο ATHENS METRO MALL, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος
  • Εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω
  • Εμπορικό κέντρο Mare West, 5ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών, Κόρινθος
  • Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 126
  • Χαλάνδρι, Πλάτωνος 2 και Αγίου Γεωργίου

 

Facebook:  @womensecretgreece

Instagram:  @womensecretofficial

 

Κατάστημα   Springfield

  • Χαλάνδρι, Πλάτωνος 2 και Αγίου Γεωργίου

 

Facebook:  @SpringfieldGR

Instagram:  @springfieldmw

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts