Θεοτόκη (Τιτή) Ντολαπτσή: Προσφορά Αγάπης, Προσφορά Τροφίμων

Αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της έχει γίνει η φιλανθρωπία για την κα Θεοτόκη (Τιτή) Ντολαπτσή, η οποία έδειξε το ευαίσθητο κοινωνικό της πρόσωπο, διαφορετικά απ’ ότι μας έχει συνηθίσει. Αυτή τη φορά, αντί της Δράσης «Πρόσκληση στην Πρόληψη», μοίρασε 5,5 τόνους τρόφιμα σε συσσίτια εκκλησιών, συλλόγους/ σωματεία και άπορες οικογένειες, κερδίζοντας το στοίχημα με το χρόνο καθώς οι παραλήπτες ήταν πολλοί.

Παρούσα σε όλες τις «στάσεις» αυτής της ιδιαίτερης προσφορά αγάπης, παρέδωσε τρόφιμα για:

  • το συσσίτιο ΓΑΛΗΝΗ της εκκλησίας Παναγίτσα Καισαριανής που εξυπηρετεί περίπου 40 άτομα και κάποιες άπορες οικογένειες.
  • το συσσίτιο της εκκλησίας Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης Μοσχάτου (65-70 άτομα) και τον Σύλλογο Τριτέκνων Καλλιθέας (200 οικογένειες!).
  • το συσσίτιο πολλών συνανθρώπων μας στις εκκλησίες Άγιοι Πάντες Καλλιθέας και Αγίου Γεωργίου Καματερού.
  • το συσσίτιο της εκκλησίας Αγίου Ανδρέα Ν.Σμύρνης (100 άτομα), Αγίας Μαρίνας Περιστερίου (160 άτομα), Αγίου Γεωργίου Περάματος (160 άτομα).
  • τα συσσίτια των εκκλησιών Ζωοδόχου Πηγής και Αγίας Βαρβάρας Λυκόβρυσης και Αγίου Παντελεήμονα και Αγίων Αποστόλων Πεύκης.
  • Μέσω της παράταξης «ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ & ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» του υποψήφιου Δημάρχου Ζωγράφου, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, παρέδωσε τρόφιμα για τα Φιλόπτωχα Ταμεία των εκκλησιών Άγιος Γεράσιμος Ιλισίων και Εισόδια της Θεοτόκου στο Γουδί, για το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Δήμου Ζωγράφου και για τον Άγιο Θεράποντα Ζωγράφου- Γηροκομείο ΓΑΛΗΝΗΣ.
  • Για άπορες οικογένειες, επίσης, προορίζονται και τα τρόφιμα που παραδόθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό Μοσχάτου και στην Ένωση Μακεδόνων Δυτικής Αττικής.
  • Τέλος, παραδόθηκαν τρόφιμα και στις Τοπικές οργανώσεις ΝΔ Δάφνης-Υμηττού, Μοσχάτου και Ταύρου.
Θεοτόκη Τιτή Ντολαπτσή
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts