Καταγγελία: Οι απατεωνιές της εταιρείας Wind

Εδώ και κάμποσους μήνες (και είναι μπόλικοι) άκουγα και εξακολουθώ να ακούω παράπονα για την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας wind. Τα παράπονα αυτά στη συντριπτική τους πλειοψηφία εκφράζονταν με δυσανασχέτηση, καθώς ήταν αρκετά εύκολο να διακρίνει και ο πιο αδαής το μένος αλλά και την απόγνωση που εκφράζονταν. Η κάθε περίπτωση διαφορετική αλλά όλες με ένα κοινό παρονομαστή, την αδικία που μπορούσες να διακρίνεις στο ύφος αλλά και στα μάτια του συνομιλητή.Τις τελευταίες μέρες, έγινα μάρτυρας προσωπικά, αφού διαπίστωσα με λύπη ότι τελικά, μπορεί και να συμβαίνει σε όλους όσους έχουν συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Ας τα πάρουμε με τη σειρά τα πράγματα. Τις τελευταίες δύο περίπου βδομάδες έπεσε στην αντίληψή μου ότι χωρίς να χρησιμοποιώ τα δεδομένα (για το Internet) η εταιρεία μου έστελνε την επομένη μήνυμα όπου μου γνωστοποιούσε ότι από τον λογαριασμό μου αφαιρούσαν ένα ευρώ και κάτι για τη χρήση δεδομένων.

Αφού έβλεπα ότι το θέμα γινόταν σε καθημερινή βάση, αποφάσισα να παρακολουθώ πιο στενά το ζήτημα. Έτσι και μετά τη χθεσινή μέρα όπου δεν ενεργοποίησα ούτε για δευτερόλεπτο τα δεδομένα, εξεπλάγην όταν πρωί πρωί είδα με μήνυμα, πάλι, η wind να μου αφαιρεί το συγκεκριμένο πόσο για υπηρεσία που δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω.
Με θλίψη καταλήγω στο συμπέρασμα ;oτι δεν μπορεί να βρει το δίκιο του τελικά κάνεις αλλά από την άλλη πάλι, δεν μπορεί και ο καθένας να κάνει ότι θέλει, είτε αυτός είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου. Θα πρέπει να υπάρχουν νόμοι αλλά και έλεγχοι, ειδικά όταν εκφράζονται και  παράπονα από πελάτες.
(Καταγγελία αναγνώστη)
15645010_10212044333409154_778686172_n
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts