Κιλκίς: 42χρονος κρατούσε σε κοντέινερ 25χρονη και την κακοποιούσε σεξουαλικά

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 42χρονος από τη Βουλγαρία, ο οποίος κρατούσε παράνομα μια 25χρονη ομοεθνή του, με σκοπό την οικονομική της εκμετάλλευση και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος τον Αύγουστο του 2016 κατάφερε να πείσει την 25χρονη, εκμεταλλευόμενος την κακή οικονομική της κατάσταση, να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα και να μείνει μαζί του σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, με σκοπό να εργάζονται σε διάφορες αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, όλο το παραπάνω διάστημα ο 42χρονος με τη βία και παρά τη θέληση της 25χρονης, την κρατούσε παράνομα μέσα σε κοντέινερ που χρησιμοποιούσε για να μένει και τη βίαζε, ενώ κατακρατούσε και το σύνολο των χρημάτων που ήταν η αμοιβή της  από τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες.

Ο 42χρονος, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στην χώρα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts