Κι όμως! Η Josephine Wendel βαφτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη – Τι λέει η ίδια;

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day στον Alpha έδωσε η Josephine Wendel  η οποία αποκάλυψε πως βαφτίστηκε χριστιανή, πριν από 6 μήνες.

«Βαφτίστηκα πριν έξι μήνες και δεν το ήξερε κανένας. Ήμουν αβάφτιστη. Οι γονείς μου ήθελαν να αποφασίσω εγώ τη θρησκεία μου. Ένιωσα έτοιμη και με βάφτισε η γιαγιά μου. Ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία γιατί ένιωσα καινούριος άνθρωπος» αποκάλυψε η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε «στη βάφτιση ήταν ο Βασίλης (ο σύντροφός της), η μαμά του, η γιαγιά μου και η αδερφή μου», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Η Josephine μίλησε και για τη σχέση της με τον Βασίλη Μιχαήλ η οποία έχει απασχολήσει τα Μέσα για τα on and off. H τραγουδίστρια ανέφερε πως είναι ξανά μαζί με τον εφοπλιστή και μάλιστα τόνισε πως εκείνος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της να βαφτιστεί. «Το ήθελε και ο Βασίλης πάρα πολύ αυτό το πράγμα γιατί αν αποφασίσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα… ξέρεις πρέπει να είσαι βαφτισμένος», εξήγησε.

Δείτε τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Power of love: Αντέχεις να το δεις; Η Στέλλα Μιζεράκη με μαγιό!

Είναι επώνυμος άντρας ή γυναίκα; Πάει κάπου ο νους σας;

Ημερήσιες Προβλέψεις Για Όλα Τα Ζώδια 12/06

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts