Κοπή Πίτας του Ομίλου Ενεργών Πολιτών “Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά

Εκπρόσωποι της πολιτικής, της Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας  του επιχειρείν και πλήθος κόσμου παρευρέθησαν στην εκδήλωση της Κοπής της Πίτας του Ομίλου Ενεργών Πολιτών “Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά“. «Δυναμικό παρών» στην προσπάθεια να γίνει η μεγάλη ανατροπή στην Αθήνα και να αποτελέσει μία πόλη πρότυπο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που θα είναι για τους κατοίκους της νησίδα σταθερότητας, ασφάλειας κι ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» Γ. Πατούλης.

Γιώργος Πατούλης, Μαρίνα Πατούλη

Κατά την ομιλία του στην εκδήλωση του Ομίλου για την κοπή της Βασιλόπιτας, ο κ. Πατούλης σηματοδότησε την έναρξη ενός νέου ξεκινήματος για την Αθήνα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Όλοι εσείς βάζετε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. Δεν μας αρκεί πια να είμαστε πολλοί. Θέλουμε σύντομα να είμαστε η μεγάλη πλειοψηφία που θα φέρει την ανατροπή στην Αθήνα. Πάμε μαζί για τη μεγάλη αλλαγή».

Τον κ. Πατούλη προλόγισε ο Γ. Ζωγράφος, Αντιπρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλευρό του Γ. Πατούλη ήταν τα μέλη του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά». Την εκδήλωση ευλόγησαν ο νέος Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών Βολιώτης και ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, Κύριλλος.

Άποψη από την ομιλία του Γιώργου Πατούλη
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts