Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αυτά είναι τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Τι λέει ο φίλος του

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, φίλος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος είχε τα ξημερώματα της Κυριακής σοβαρό τροχαίο ατύχημα και νοσηλεύεται στην εντατική, ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Λάμπρος είπε στην Κατερίνα: «Η κατάστασή του είναι σταθερή. Τουλάχιστον η χθεσινή ενημέρωση αυτό λέει. Κάθε μέρα που δεν είναι άσχημη, είναι καλύτερη. Επειδή το περιστατικό είναι πολύ βαρύ και το χτύπημα πολύ σοβαρό, οι κρίσιμες ημέρες είναι μία εβδομάδα, δεν είναι δυο μέρες ή τρεις… Το έμαθα από έναν κοινό μας φίλο το πρωί δύο τρεις ώρες αφού έγινε. Πήγα στο Ασκληπιείο την ώρα που βγήκε ο χειρουργός για να μιλήσει στους συγγενείς του και είδα την έκφρασή του και άκουσα από πρώτο χέρι αυτά που είπε, ότι είναι σοβαρά, ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση και ότι είναι πολύ σφοδρό το χτύπημα, ότι εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε και όλοι εμείς επειδή ξέρουμε ότι είναι δυνατός δεν έχουμε αμφιβολία ότι θα τα καταφέρει…».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Διαβάστε επίσης:

Μαυρίδης: Η Συμφωνία Με Τον ΑΝΤ1 Και Η Απάντηση Στον Μάνο Πίντζη Για Διπροσωπία

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts