Κωνσταντίνος Οροκλός: «Μου φάνηκε λίγο υπερβολικό όλο αυτό με τον Μαυρίδη»

Για τις επιμέρους παρέες που υπήρχαν στο Palawan, την συμφωνία που έκανε με την Αποστολία Ζώη λίγο πριν το τελικό αγώνισμα και τον Γιώργο Μαυρίδη, με τον οποίο είχε λεκτικές αντιπαραθέσεις, μίλησε ο Κωνσταντίνος Οροκλός στην πρώτη του συνέντευξη μετά το φινάλε του NOMADS.

Όπως αποκάλυψε στο Πρω1νό, η κίνηση της Αποστολίας να του δώσει 25.000 ευρώ από το έπαθλο ήταν μία συμφωνία που έκαναν οι δυό τους για το μοίρασμα των χρημάτων λίγο πριν το φινάλε και, μάλιστα, κατόπιν πρότασης του ίδιου όταν είδε τον στίβο μάχης.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος δεν έκρυψε πως οι παίκτες ήταν μοιρασμένοι σε παρέες και ο ίδιος ήρθε κοντά με την τραγουδίστρια επειδή γνωρίζεται εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ παραδέχθηκε πως δυσκολεύτηκε κατά την παραμονή στη ζούγκλα.

Κληθείς να σχολιάσει την συμπεριφορά του Γιώργου Μαυρίδη, για τον οποίο αρκετοί από τους πρώην παίκτες έχουν αναφέρει ότι άλλαζε όταν έβλεπε τις κάμερες, ανέφερε: «μου φαινόταν λίγο υπερβολικό όλο αυτό με τον Γιώργο γιατί δεν ήταν έτσι όλες τις ώρες. Όταν ήταν οι κάμερες έβαζε λίγη υπερβολή παραπάνω κι εγώ αυτό δεν το ήθελα. Αλλά πάρα πολλοί άνθρωποι ήταν διαφορετικοί μπροστά στις κάμερες, αλλάζανε. Λογικά, μέχρι το τέλος άλλαξα κι εγώ».

«Δεν ήξερα ότι ο Μαυρίδης θα έδινε τα χρήματα στο ΑΧΕΠΑ. Εγώ προσωπικά το έμαθα μία ημέρα πριν, όταν γυρίζαμε από ένα έπαθλο με το αυτοκίνητο. Μου λέει “έχει γίνει αυτό, σε πειράζει;” και του λέω “μάγκα μου, είναι πολύ τίμιο, πολύ αντρικό, αυτό που έκανες. Δεν είναι δικά μου τα λεφτά”», είπε για την συμφωνία του tattoo artist με τον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε πως με αυτή την κίνηση τον εκτίμησε παραπάνω.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Κωνσταντίνος:

Διαβάστε επίσης:

Μαυρίδης: Η Συμφωνία Με Τον ΑΝΤ1 Και Η Απάντηση Στον Μάνο Πίντζη Για Διπροσωπία

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts