Λίνα Σακκά: «Δεν είμαι ευτυχισμένη!»

Η Λίνα Σακκά είναι μία από τις ηθοποιούς που αγαπήθηκαν μέσα από τηλεοπτικές επιτυχίες, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να επικεντρωθεί στην ανατροφή του γιου της, ενώ πρόσφατα έκανε ένα νέο εγχείρημα, ανοίγοντας bistro.

Η ηθοποιός υποδέχθηκε στο μαγαζί της, το Marlin’s House στην Νέα Φιλαδέλφια, την κάμερα της εκπομπής ΕΔΩ και, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, η Λίνα δεν έκρυψε πως ζει μοναδικές στιγμές με το παιδί της, ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θέατρο και πως δεν έχει σύντροφο, ενώ μας ξάφνιασε δηλώνοντας πως δεν είναι ευτυχισμένη!

«Είμαι καλά, είμαι ήρεμα και δημιουργική. Ευτυχισμένη δεν είμαι! Και ούτε θεωρώ πως η φύση των ανθρώπων είναι να είναι ευτυχισμένοι, αυτό είναι μια βλακεία και μισή», ανέφερε και εξήγησε: «η φύση των ανθρώπων είναι να βιώνουν το συναίσθημα την εκάστοτε στιγμή, να αντιμετωπίζουν την ζωή όπως έρχεται. Υπάρχουν χαρές, υπάρχουν λύπες… Αυτός είναι ο άνθρωπος, έτσι πορευόμαστε. Τι ευτυχία; Δεν υπάρχει ευτυχία!».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλη η Μπέσυ Μάλφα: «Έχω κάνει μήνυση…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στόλισε Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Σου: 5 Καταπληκτικές Ιδέες

Η Ελένη Ράντου Εξομολογείται: «Η Μητέρα Μου Πήγε Δυο Φορές Να Με Ρίξει…»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts