Λαμπερή βραδιά στο νέο “woo woo” στο Κολωνάκι

Μία υπέροχη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο “woo woo”, το νέο hot spot restaurant του Κολωνακίου, απολαμβάνοντας μοναδικές γεύσεις προερχόμενες από την Ασιατική κουζίνα, υπό τις μελωδίες του απολαυστικού Αντώνη Δόμινου.

Τo “woo woo”είναι το ολοκαίνουργιο PAN –ASIAN σποτ στην καρδιά του Κολωνακίου, στη διασταύρωση των οδών Πλουτάρχου και Πατριάρχου Ιωακείμ. Aπό την πρώτη κιόλας επαφή με το χώρο η ατμοσφαιρική ενέργεια, καθώς και το σκηνικό σας μεταφέρει στην άγρια φύση της Ασίας. Στοιχεία όπως το ξύλο και το μάρμαρο επικρατούν παντού, σε συνδυασμό με minimal λεπτομέρειες και γεωμετρικές κατασκευές με τομές που παραπέμπουν σε φυσικούς κορμούς δένδρου. Το highlight δεν είναι άλλο από την επιβλητική οροφή, διακοσμημένη με ασύμμετρα, φωτιζόμενα bamboo.

Η φιλοσοφία του “woo woo”βασίζεται σε παραδοσιακές ασιατικές τεχνικές μαγειρικής σε συνδυασμό με βότανα, μπαχαρικά και φρέσκα υλικά, μερικά από τα οποία εισάγονται από την Ασία, συνθέτοντας αυθεντικές ασιατικές γεύσεις και προσφέροντας στον επισκέπτη μία αξέχαστη γευστική εμπειρία. Το μενού περιλαμβάνει πιάτα απ’όλη την Ασία, με έμφαση στην Κίνα, Ιαπωνία, Κορέα και Ταϊλάνδη σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή της ασιατικής κουζίνας.

Ο τρόπος σερβιρίσματος είναι family style, με “απαραίτητα” τα chopsticks και service σε φιλικό ύφος. Για τους λάτρεις του μπαρ , η κεντρική του θέση επιφυλάσσει ευχάριστες απολαύσεις.

Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 43, 10675, Κολωνάκι

Τηλ.: 6944 945471

Facebook Page: https://www.facebook.com/woowooathens/ 

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts