Με 3 ευρώ κέρδισε ο μεγάλος τυχερός τα 13,8 εκατ. ευρώ του ΤΖΟΚΕΡ

Κάταφερε να κερδίσει 13,8 εκατ. ευρώ – το ποσό που συγκεντρώθηκε μετά από 15 τζακ ποτ – με ένα δελτίο αξίας μόλις 3 ευρώ.

«Είναι ένα απλό δελτίο έξι στηλών που κόστισε 3 ευρώ» αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στον Εύοσμο στο οποίο συμπληρώθηκε το «χρυσό» δελτίο.

Μέχρι στιγμής πάντως ο μεγάλος τυχερός δεν έχει εμφανιστεί στο πρακτορείο με τον κ. Παπατζιλάκη, τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, να δηλώνει άγνοια για την ταυτότητά του. «Δεν πάει κάπου στο μυαλό μου αν και εδώ, στον δυτικό Εύοσμο, είμαστε μια μικρή γειτονιά» δήλωσε στον ΑΝΤ1.

Εξέφρασε, πάντως, την ευχή«να είναι κάποιος γνωστός» ενώ παραδέχθηκε ότι ακόμα και του ίδιου του χρειάστηκαν 9 ώρες για να συνειδητοποιήσει ότι στο πρακτορείου του ήταν που συμπληρώθηκε το δελτίο το οποίο θα φέρει στα χέρια του μεγάλου τυχερού κάτι παραπάνω από 11 εκατ. ευρώ, με την αφαίρεση, δηλαδή, του 20% φόρου από το ποσό των 13,8 εκατ.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts