Μουζάλας: Σε όποιον δεν αρέσει, να φύγει – Ο νόμος είναι ίδιος για όλους – Κάποιοι ήθελαν να με γρονθοκοπήσουν

Δήλωση ψευδούς απεργίας πείνας από μέλη οργάνωσης χαρακτήρισε ότι γίνεται στο ελληνικό ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας. «Όχι μόνο δεν υπάρχει απεργία πείνας, αλλά υπάρχει μία παραβίαση των νόμων του ελληνικού κράτους». «Φωνάζουν ότι δεν έχουν φαγητό, αλλά την ίδια ώρα, χθες το βράδυ, απαγόρευσαν την είσοδο των φορτηγών και αναγκαστήκαμε να πάμε φαγητό από την πίσω πόρτα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος και σε έχουν ειπωθεί για το ότι τα παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο είπε πως σήμερα κιόλα ήρθε το σχολικό να πάρει τα παιδιά, ενώ όσα δεν πάνε στα γύρω σχολεία, κάνουν μάθημα μέσα στο ελληνικό.

«Τα δικά σας παιδιά δεν θα πάει σχολικό στο σχολείο τους», είπε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά στο θέμα των γιατρών, τόνισε πως ήρθαν γιατροί για την μεταφορά ενός ασθενή και εκείνοι τον εμπόδισαν. «Κατανοώ τον πόνο αυτών των ανθρώπων, αλλά δεν θα επιτρέψουμε παραβίαση των νόμων του ελληνικού κράτους. Προσπαθούμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων, αλλά θα πρέπει κι εκείνοι να εφαρμόσουν τους νόμους».

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάννη Μουζάλα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »