Μπήκαμε στο ζώδιο του Καρκίνου: Φουλ κυκλοθυμικοί

Από 22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου βρισκόμαστε σε επικίνδυνη περιοχή. Βρισκόμαστε στο ζώδιο του Καρκίνου, που έτσι και δεν είναι καλοήθης, την βάψαμε. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου είναι παρορμητικοί και πρέπει να ξέρουν ότι το ζώδιο τους είναι νερό.

Πλεονεκτήματα: Τρυφερότητα, συναισθηματισμός, ανθεκτικότητα, δυνατή μνήμη, τυπικότητα, φιλοσοφικό πνεύμα, διαίσθηση, ευσυνειδησία, ιδανικός φίλος, φιλευσπλαχνία, ρομαντισμός.

Μειονεκτήματα: Υπερπροστατευτικότητα, καταπιεστικότητα, συναισθηματική αστάθεια, υπερευαισθησία, γκρίνια, κυκλοθυμία, ανασφάλεια.

Η προσωπικότητα του Καρκίνου: Το υγρό και γεμάτο συναίσθημα βλέμμα, είναι το σήμα κατατεθέν ενός ανθρώπου που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, ο οποίος και διακρίνεται από εκφραστικά μάτια αλλά και την ιδιαίτερη αισθαντικότητα του. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Καρκίνου είναι η ευαισθησία του, όπου συχνά τον παρασέρνει σε ένα κυκεώνα σκέψεων, αναζητήσεων αλλά και αγώνων, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτά που του προστάζει η καρδιά του! Αρκετά συχνά αυτό το ζώδιο, αναζητά αιτίες για να ταλαιπωρείται, να γκρινιάζει και να προβληματίζεται, ενώ έχει την τάση να παρεξηγείται πολύ εύκολα και να παίρνει πολύ προσωπικά τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να πληγώνεται. Ένας Καρκίνος, έχει ισχυρή διαίσθηση, χαρακτηριστική μνήμη και ιδιαίτερο σύνδεσμο με τους ανθρώπους που αγαπά! Το ζώδιο του Καρκίνου δεν ξεχνά, αλλά δεν ξεχνιέται και εύκολα.
Καρκίνος και Έρωτας: Η βαθύτερη συναισθηματική ανάγκη ενός Καρκίνου, είναι να νιώσει οικειότητα, ασφάλεια και σιγουριά από μία σχέση που θα του ξυπνά τα πιο όμορφα συναισθήματα! Ερωτεύεται με όλη την δύναμη της ψυχής του, όμως δεν φανερώνει τις προθέσεις του , αν δεν έχει την βεβαιότητα ότι δέχεται την πλήρη ανταπόκριση. Αναζητά μία μόνιμη, σταθερή σχέση που να έχει την προοπτική για δημιουργία οικογένειας, όμως πάντα λειτουργεί με το συναίσθημα και όχι με τη λογική. Στις ερωτικές του σχέσεις ο Καρκίνος, είναι αρκετά ανασφαλής, με αποτέλεσμα να εκφράζει συχνά τα παράπονά του γκρινιάζοντας και δημιουργώντας καβγάδες που προκαλούν πρόβλημα στο ταίρι του. Θεωρείται αρκετά πιστός και το σεξ μαζί του είναι καυτό και άκρως αισθησιακό.
Καρκίνος και σεξουαλική προτίμηση: Τα χάδια, τα φιλιά και οι ερωτικές εξομολογήσεις μπορούν να «ανάψουν» το σεξουαλικό ενδιαφέρον του ευαίσθητου και συναισθηματικού Καρκίνου! Η τρυφερότητα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλη τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής μαζί του. Δίνει μεγάλη σημασία σε όλες τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του σεξ- ακόμα και στην 6η αίσθηση, δηλαδή στο ένστικτό του.
Η ερωτική ταυτότητα του Καρκίνου: Σπάνια θα ακούσεις έναν Καρκίνο να αποκαλεί τη σωματική επαφή «σεξ». Η λέξη που του αρέσει να χρησιμοποιεί είναι πάντα «έρωτας» και αυτό γιατί δεν μπορεί να «λειτουργήσει» ερωτικά, αν δεν δίνει και δεν παίρνει συναισθήματα. Στον έρωτα λοιπόν, του αρέσει το «ρομάντζο» και θέλει να ακολουθεί πάντα τα συναισθήματά του για να νιώθει πληρότητα. Θα νιώσει σεξουαλική έλξη για ένα άτομο που θα κάνει προσπάθεια να κατακτήσει την καρδιά του και θα του προσφέρει σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα. Αρκετές στιγμές μπορεί να καταπιέσει τις σεξουαλικές του ορμές, προκειμένου να μη διαταράξει τη συναισθηματική ισορροπία στη ζωή του. Στο σεξ έχει αρκετά παραδοσιακές και συντηρητικές ιδέες. Την πρώτη φορά που θα κάνει σεξ με ένα άτομο θα ντρέπεται και θα έχει αρκετές ανασφάλειες, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο μέχρι να πάρει τον αέρα του! Όταν νιώσει οικειότητα και εμπιστοσύνη, τότε θα ξεδιπλώσει όλο του το ερωτικό ταμπεραμέντο που σίγουρα θα σε ξετρελάνει!

Αν θέλετε να δείτε ποιοι διάσημοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, πατήστε εδώ

(πατήστε το κουμπί)

 

 

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts