Μυστήριο με εισοδηματία στα Χανιά…

Ο εύπορος άνδρας χάνεται μυστηριωδώς με το αυτοκίνητο του… Η τελευταία κλήση με τη «μοιραία γυναίκα» που είχε εισβάλλει στη ζωή του και ο περίεργος ρόλος της… Όλοι  μιλούν για την καταστροφική τους σχέση και το αδιέξοδο… Τα χρήματα, η απόρριψη  και οι καυγάδες… Αυτά είναι τα φανερά κομμάτια που συνθέτουν το παζλ της σκοτεινής  ιστορίας που ερευνά απόψε το «Τούνελ». Όσο η έρευνα εξελίσσεται, η πλοκή της νέας μυστηριώδους εξαφάνισης, κορυφώνεται  απρόβλεπτα… Τα ίχνη του εισοδηματία Κυριάκου Μετζιδάκη χάθηκαν κάτω από περίεργες συνθήκες το περασμένο φθινόπωρο στα Χανιά. Ο 59χρονος άνδρας παραμένει άφαντος και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα Γαλάζιο Toyota Auris , με κόκκινες πινακίδες και αριθμό κυκλοφορίας ΜΗΟ 7857,  δεν έχει μέχρι στιγμής εντοπιστεί. Συγγενείς και φίλοι παρουσιάζουν στην εκπομπή,  τις άγνωστες πτυχές  της θυελλώδους σχέσης του με τη «μοιραία» νεαρή…

Τι λέει η ίδια η γυναίκα- «κλειδί» ;

Τι είχε κρύψει ο αγνοούμενος στο σπίτι του, λίγο πριν χαθεί;

Η «ανάσταση» της «νεκρής» μεσίτριας…

Το «Τούνελ» για μια ακόμα φορά έκανε το θαύμα του.

mantzari

Την περασμένη Παρασκευή οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια τους ένα απίστευτα μπερδεμένο κουβάρι με θύματα δύο γυναίκες με ίδιο όνομα και κοινά χαρακτηριστικά.

Η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε ξημερώματα Σαββάτου τις εξελίξεις και απόψε παρουσιάζει  το παρασκήνιο της συγκλονιστικής αυτής ιστορίας.

Όλες οι  άγνωστες λεπτομέρειες για την ηλικιωμένη μεσίτρια που οι Αρχές είχαν καταχωρήσει ως νεκρή  και το «Τούνελ» βρήκε στη ζωή…

Ζωντάνεψε ξανά  η δολοφονία του Μάριου

Οι φρικιαστικές μνήμες της τραγωδίας με θύμα τον Μάριο Παπαγεωργίου, ξύπνησαν  και πάλι…

Desktop73

Ο εφιάλτης ξαναζωντάνεψε για λίγα μόνο λεπτά στο  Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών. Το δράμα που ζει η τραγική του μητέρα,  κορυφώθηκε.

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη με όση δύναμη της απομένει,  συνεχίζει τον αγώνα της.

Ζητά να ανοίξουν τα στόματα. Να μιλήσουν αυτοί, που η Δικαιοσύνη καταδίκασε σαν υπαίτιους για τη δολοφονία του μονάκριβου παιδιού της.

apagogi1_8

Ο μόνος στόχος της τραγικής μάνας , είναι να αποκαλυφθεί που είναι θαμμένος ο γιος της. Για να δικαιωθεί… Για να τον αποχαιρετήσει με αξιοπρέπεια… Όπως του αξίζει…

Στο στούντιο η εξαδέλφη του μιλά για τις έρευνες που κάνει η οικογένεια, για να βρει το πτώμα του άτυχου νέου…

Που οδηγεί η νέα μαρτυρία για το εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο;

 

 

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts