Νέα χειμωνιάτικη συλλογή της YVONNE BOSNJAK

Η Υβόννη Μπόσνιακ μας παρουσιάζει την νέα συλλογή της για τον χειμώνα 17-18. Είναι η Τρίτη κατά σειρά συλλογή ρούχων που ετοίμασε η νεαρή αλλά ήδη δοκιμασμένη και επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας.

Πιστή στην τάση της μονοχρωμίας αλλά και στην σταθερή ποιότητα των υφασμάτων, τα υψηλής αισθητικής σχέδια της νέας συλλογής κινούνται σε μαύρο, εκρού, γκρι, κόκκινο και μπορντώ, χρώματα δυναμικά αλλά και απαραίτητα για την χειμερινή γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας.

Γυναικεία φορέματα σε μοναδικά σχέδια, με δαντέλα ή χωρίς, από αέρινα υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα σωστά ακολουθώντας τις αυστηρές και ταυτόχρονα σύγχρονες γραμμές που μας προτείνει έχοντας σαν αποτέλεσμα να είναι πάντα σικάτα και θηλυκά. Γυναικεία παντελόνια, υπέροχες μπλούζες και τοπ, ιδιαίτερες κάπες, θαυμάσια γυναικεία παλτό συνδυασμένα μοναδικά με την σφραγίδα μιας νέας γυναίκας που είναι πάντα καλοντυμένη και ταυτόχρονα λιτή, γήϊνη, χωρίς υπερβολές αλλά με θεσπέσιο γούστο.

Δοκιμάστε τα σε μια επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστηματα www.yvonnebosnjak.com ή σε κάποιο από τα 60 πλέον συνεργαζόμενα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο για να διαπιστώσετε μόνοι σας την άνεση και την φινέτσα που προσδίδουν τα σχέδια της νέας σειράς γυναικείων ρούχων της Υβόννης Μπόσνιακ.

Μια σειρά γυναικείων ρούχων, με γούστο, υπέροχα σχέδια και χρώματα σε απόλυτα προσιτές τιμές και μοναδική ποιότητα.

Θα την λατρέψετε. Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts