Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια του Γιακουμάκη! Την Πέμπτη η πρώτη δίκη!

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τα βασανιστήρια που υπέστη για πολύ καιρό ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης, σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής βγαίνουν ξανά στο φως και αποκαλύπτονται για πρώτη φορά μέσα από το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών και Εφετών Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει η πρώτη δίκη και στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν ο διευθυντής της σχολής, μια καθηγήτρια του φοιτητή και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Το κατηγορητήριο καταλογίζει μάλιστα στους υπεύθυνους της σχολής συγκάλυψη των γεγονότων με θύτες τους 8 σπουδαστές που έχουν πλέον γίνει γνωστοί ως η «σκληρή ομάδα των Κρητικών» της σχολής. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως μέσα από τα δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτονται τουλάχιστον δέκα μαρτύρια που πέρασε στο «Δωμάτιο του τρόμου» όπως ονομάστηκε το δωμάτιο 212 της Γαλακτοκομικής σχολής και τελικά οδήγησαν στον θάνατο τον 20χρονο νέο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts