Ξεκίνησε η δίκη του Γιακουμάκη- Τραγικές φιγούρες οι γονείς

Ξεκίνησε σήμερα στα Γιάννενα η δίκη για τον χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Η οικογένεια του νεαρού φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής ταξίδεψε από την Κρήτη στα Γιάννενα για να παραστεί στην δίκη. Τραγική φιγούρα η μητέρα, ο πατέρας και η αδελφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι οποίοι έχουν αλλάξει πάρα πολύ μετά τον θάνατο του φοιτητή.
Η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρίσκεται στα Γιάννενα για να μεταφέρει τα όσα συμβαίνουν στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Η οικογένεια εχθές έκανε τρισάγιο στην μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη και ζήτησαν από τους φωτογράφους και τις κάμερες να μην απαθανατίσουν την στιγμή, κάτι που σεβάστηκαν.
Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Μπούκας, η ψυχολογική κατάσταση της μητέρας και του πατέρα του άτυχου φοιτητή είναι πολύ άσχημη και το μόνο που επιθυμούν είναι να λάμψει η αλήθεια. Μάλιστα, τόνισε πως η σημερινή μέρα για εκείνους είναι πολύ δύσκολη, καθώς θ’ αναφερθούν στα βασανιστήρια που πέρασε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »