Οι δύο θάνατοι που στιγμάτισαν το Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)

Η είδηση είναι πέρα ως πέρα αληθινή μόνο που πρέπει να διευκρινήσουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων πως ουδεμία σχέση έχει με το ελληνικό Survivor και επίσης δεν συνέβη τώρα το περιστατικό αλλά πριν λίγα χρόνια. Πάμε λοιπόν να δούμε πως έχει η ιστορία καθώς και το σχετικό βίντεο.

Ο γιατρός του γαλλικού “Survivor”
αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του επειδή ένιωσε ότι κατηγορήθηκε άδικα για τον θάνατο του 25χρονου παίκτη Ζεράρ Μπαμπέν , πριν από μία εβδομάδα, στην Καμπότζη από καρδιακή προσβολή. Ο 38χρονος Τιερί Κοστά άφησε πίσω του ένα σημείωμα εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Ο παραγωγός Φρανκ Φερμέν Γκιγιόν δηλώνει:
“Υπάρχει οργή για τις ανώνυμες ιστορίες που δημοσιεύτηκαν, οργή για τους ανυπόστατους ισχυρισμούς, οργή για όλους όσοι διέδωσαν στοιχεία χωρίς να έχουν ελέγξει αν αληθεύουν”.

Ο γιατρός έγραψε στο σημείωμα ότι το όνομά του αμαυρώθηκε από τα μίντια και αναφέρει ότι εξέτασε τον Μπαμπέν ως ασθενή και όχι ως διαγωνιζόμενο.

Δείτε κι αυτό:

Ο μεγάλος τελικός του «Survivor» στη Μεσσηνία!

Χοντρό ξύλο με πρωταγωνιστές Σπαλιάρα και Χανταμπάκη πριν το Survivor (BINTEO)

Μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts