Οκτώβριος. Μήνας ευαισθητοποίησης ενάντια στον καρκίνο του μαστού

H Πριγκίπισσα Αικατερίνη παρούσα και εφέτος στον αγώνα δρόμου “Race for the Cure” στην Αθήνα, στην μεγάλη ετήσια διοργάνωση του συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣΣτόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κόσμου, ιδιαιτέρως δε των γυναικών, ενάντια στον καρκίνο του μαστού, πρωτίστως μέσω των μεθόδων πρόληψης αυτού.  

Το Ίδρυμα της Πριγκίπισσας Αικατερίνης στη Σερβία και κυρίως η ίδια προσωπικά, έχουν καταφέρει με το δικό τους αγώνα δρόμου εκεί, να εξασφαλίσουν μέσω δωρεών, τελευταίου τύπου ιατρικό εξοπλισμό και μαστογράφους σε νοσοκομεία και γυναικολογικές κλινικές της χώρας. Συνεργάζονται με τον Υπουργό Υγείας της Σερβίας, τον Πρύτανη της Ιατρικής Σχολής και τον Πρόεδρο της Σερβικής Ένωσης για τον καρκίνο του μαστού.  

Ιδιαίτερο και πρωτεύων μέλημά τους, είναι η διαρκής ενημέρωση της ιατρικής κοινότητας για τις εξελίξεις, μέσω και της δικής τους σπουδαίας συνεισφοράς. Την διοργάνωση του ετήσιου ιατρικού συνεδρίου κάθε Οκτώβριο το οποίο αποτελεί πλέον θεσμό, φιλοξενεί εισηγητές που αποτελούν σπουδαίες διεθνείς προσωπικότητες και ερευνητές της παγκόσμιας κοινότητας που εργάζεται ενάντια στον καρκίνο του μαστού. 

Οι δραστηριότητες αυτές και λεπτομέρειες του συνεδρίου αναφέρονται εδώ http://www.royalfamily.org/fifth-oncology-conference-opens-in-belgrade-exchange-of-knowledge-and-gathering-of-top-experts-from-the-field-of-oncology-and-radiology/

 Πληροφορίες: 210 9828002

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts