Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του προγράμματος ΕΚΕ «LG Αθλητές του Αύριο» στο Spetses Mini Marathon 2017

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η LG Χορηγός Τεχνολογίας στις Σπέτσες που αποτέλεσαν τον τρίτο φετινό σταθμό του νέου προγράμματος ΕΚΕ «LG Αθλητές του Αύριο» με τη συμμετοχή του Παναγιώτη Φασούλα και του Χρήστου Χαρατάσου

Με τον κορυφαίο πρώην μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Φασούλα και τον ανερχόμενο κολυμβητή Χρήστο Χαρατάσο να αποτελούν τους μέντορες μικρών και εφήβων αθλητών ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δράσεις του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της LG Electronics (LG) «LG Αθλητές του Αύριο», κατά τη διάρκεια του Spetses Mini Marathon 2017.

Παράλληλα, η LG συμμετείχε ως Χορηγός Τεχνολογίας, για 3η συνεχόμενη χρονιά,  στη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή που πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες. Χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, από 30 διαφορετικές χώρες, παρευρέθηκαν στο μεγαλύτερο multi-sport event αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα το οποίο η LG υποστήριξε δυναμικά, προσφέροντας μια μοναδική τεχνολογική εμπειρία σε όλους.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «LG Αθλητές του Αύριο» που έχει στόχο να ενθαρρύνει τα παιδιά και εφήβους να αθλούνται και να υποστηρίξει τη νέα γενιά αθλητών, ο Παναγιώτης Φασούλας, εκ των σημαντικότερων αθλητών όλων των εποχών του ελληνικού μπάσκετ, ο Χρήστος Χαρατάσος, κολυμβητής ανοιχτής θαλάσσης του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με σημαντικές πανελλήνιες διακρίσεις και εκπρόσωποι της LG βρέθηκαν με τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σπετσών προκειμένου να τους μεταδώσουν τις εμπειρίες τους ως αθλητές-πρότυπο και να τους καθοδηγήσουν σε ένα πιο δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής. Στο ίδιο πλαίσιο, στο χώρο δράσης της LG, στην Πλατεία Ποσειδωνίου, ο καταξιωμένος πρώην μπασκετμπολίστας και ο πολλά υποσχόμενος κολυμβητής μοιράστηκαν τα μυστικά της επιτυχίας τους και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς και έφηβους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών και της Ποδοσφαιρικής Ομάδας «Μπουμπουλίνα».

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο Παναγιώτης Φασούλας δήλωσε: «Η πρωτοβουλία της LG να μεταδώσει τη χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό, να αναδείξει και να υποστηρίξει τη νέα γενιά αθλητών μέσα από το πρόγραμμα ‘LG Αθλητές του Αύριο’ είναι σπουδαία και θα ήθελα να την συγχαρώ για αυτήν την ουσιαστική πρωτοβουλία. Αγκαλιάζοντας τον σκοπό της LG, στόχος όλων μας είναι να καθοδηγήσουμε τους νέους αθλητές και να θέσουμε τις βάσεις για τη δημιουργία της νέας γενιάς αθλητών». Με τη σειρά του ο Χρήστος Χαρατάσος συμπλήρωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την LG που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω κοντά με τους ‘LG Αθλητές του Αύριο’. Μέσα από τέτοιες ενέργειες κάθε νέο παιδί μπορεί να πάρει σημαντικά εφόδια για το μέλλον του που θα το βοηθήσουν να πετύχει τα όνειρά του. Σαν νέος αθλητής ταυτίζομαι και εγώ μαζί τους και απ’ την πλευρά μου θα ήθελα να συνεισφέρω όπως μπορώ στο να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους».

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, η LG, ως χορηγός τεχνολογίας έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να περιηγηθούν στο χώρο δράσης της και να δουν εντυπωσιακά live στιγμιότυπα από τους αγώνες και πληροφορίες για τις δράσεις του τριημέρου στα εντυπωσιακά LG video wall, με επαγγελματικές οθόνες τύπου video wall 47 ιντσών, τοποθετημένες σε διάταξη 3×3. Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι έφτιαξαν το δικό τους προσωπικό ‘LG παγούρι’ ως αναμνηστικό της διοργάνωσης.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Η LG ήταν παρούσα στο Spetses Mini Marathon για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η φετινή διοργάνωση αποτέλεσε τον 3ο σταθμό του νέου Προγράμματος ΕΚΕ ‘LG Αθλητές του Αύριο’ καθώς θέλουμε να μεταδώσουμε τη χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό, και να υποστηρίξουμε τη νέα γενιά αθλητών συμμετέχοντας σε πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και την ενεργή συμμετοχή του κόσμου».

 

Δρ. Μαρίνα – Λύδα Κουταρέλλη (Ιδρύτρια του θεσμού και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Spetses Mini Marathon), ο αθλητής κολύμβησης Χρήστος Χαρατάσος, η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου (Corporate & BUs Marketing Manager, LG Hellas), ο Παναγιώτης Φασούλας και ο αθλητής κολύμβησης Χρήστος Μποφίλιος
Παναγιώτης Φασούλας και, Τζώρτζια Σταυροπούλου (Corporate & BUs Marketing Manager, LG Hellas) μαζί με τους LG Αθλητές του Αύριο, τα μέλη του Αθλητικού Τμήματος Ναυτικού Ομίλου & του Ομίλου Μπουμπουλίνα Σπετσών
Χρήστος Χαρατάσος, Παναγιώτης Φασούλας και o Βασίλης Ντάκουλας παλαίμαχος, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής
Χρήστος Χαρατάσος, Τζώρτζια Σταυροπούλου (Corporate & BUs Marketing Manager, LG Hellas), Παναγιώτης Φασούλας
Δρ. Μαρίνα – Λύδα Κουταρέλλη (Ιδρύτρια του θεσμού και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Spetses Mini Marathon), o Βασίλης Ντάκουλας παλαίμαχος, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, ο αθλητής κολύμβησης Χρήστος Χαρατάσος, η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου (Corporate & BUs Marketing Manager, LG Hellas)
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts