Ο βασιλιάς της ίντριγκας!

Εντάξει ο άνθρωπος το έχει τι να λέμε. Είναι από τους παρουσιαστές αυτούς που δεν αντέχουν αν δεν μιλήσουν, ξέρουν ότι η ίντριγκα πουλάει και κάνουν τα πάντα αν δεν υπάρχει να τη δημιουργήσουν. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Ανάβει φωτιές στο Nomads προκειμένου να τους βάλει να «σκοτωθούν» μεταξύ τους και του αρέσει πολύ. Έχει δείξει τα πρώτα δείγματα ήδη με το τελευταίο χθες. Τι συνέβη;

Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε γίνει έξαλλος με την παραγωγή του Nomads, καθώς θεώρησε πως ήταν άδικο να βγουν από την ομάδα του δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. (Συνεχίστε παρακάτω…)

Τόνισε επίσης πως από την επόμενη φορά δεν θα κάνει ξανά fair play, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Χθες ο Γρηγόρης τον έδωσε στεγνά. Την ώρα της διαδικασίας της ψηφοφορίας, ειπώθηκε ότι “αν ξαναγινόταν ίσως να μην το κάναμε το fair play, αν ξέραμε ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ”. Δηλαδή, την δικαιολογώ ίσως αυτή τη φράση από τη μία, αλλά από την άλλη θέλω να μου την κρίνεται κι εσείς».

«Δεν μου αλλάζει εμένα κάτι στο μυαλό αυτό που ανέφερες, εγώ στέκομαι στο γεγονός και όχι στο τι θα», είπε ο Νίκος Αναδιώτης, ενώ η Αποστολία Ζώη σχολίασε με τη σειρά της: «Ούτε εμένα μου αλλάζει κάτι, τα παιδιά ήταν πολύ σωστά. Εμείς ζήσαμε αυτό, δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε μετά. Εγώ θα μείνω εκεί».

Δείτε όσα ειπώθηκαν πριν το αγώνισμα του Nomads:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=CwzvgQwyTVM

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts